Ακόμη και τηλεοπτικοί σταθμοί βρίσκονται στο στόχαστρο ληστών, που κάνουν ό,τι μπορούν για να εξασφαλίσουν μεροκάματο!

Δυο άγνωστοι νεαροί, σύμφωνα με το δημοσίευμα στο protothema.gr, εισέβαλαν στις εγκαταστάσεις τοπικού τηλεοπτικού καναλιού στην Κομοτηνή και ακινητοποίησαν με την απειλή μαχαιριού τον φύλακα που δεν πρόλαβε να αντιδράσει. Μετά, άρπαξαν πέντε μικρές βιντεοκάμερες και μια μεγάλη και διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση.

*** Στο Πυθαγόρειο της Σάμου, ο ιδιοκτήτης μιας καφετέριας δέχθηκε επίθεση από τρεις άγνωστους άνδρες που φορούσαν κουκούλες τη στιγμή που έβγαινε από το μαγαζί του και πήγαινε στο παρκινγκ για να πάρει το αυτοκίνητο του.

Οι δράστες τον χτύπησαν με λοστούς και ξύλα και προσπάθησαν να του αρπάξουν τις εισπράξεις της βραδιάς, όμως ο επιχειρηματίας κατάφερε να μπει στο αυτοκίνητο του και να διαφύγει, παρά τις κακώσεις που του προκάλεσαν στο κεφάλι!

*** Στο Κιλκίς, οι δύο άγνωστοι κουκουλοφόροι που εισέβαλαν στις εγκαταστάσεις εταιρείας security κρατώντας όπλα, κατάφεραν να ακινητοποιήσουν τους υπαλλήλους και να αρπάξουν από το χρηματοκιβώτιο138.000 ευρώ, τα οποία προερχόταν από εισπράξεις σουπερ μάρκετ της Χαλκιδικής και επρόκειτο να μεταφερθούν με χρηματαποστολή σε τράπεζα της Θεσσαλονίκης!

Οι αστυνομικοί που ερευνούν την υπόθεση, εξετάζουν το ενδεχόμενο οι δράστες να είχαν εσωτερική πληροφόρηση για το μεγάλο χρηματικό ποσό που βρισκόταν στο χρηματοκιβώτιο.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook