Έχοντας στο πλευρό τους το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο, οι αδερφοί Γκουντούλα επέστρεψαν με το χρυσό μετάλλιο από το Ευρωπαικό Πρωτάθλημα Κωπηλασίας.

Το \”χρυσό\” δίδυμο της επιτυχίας από τα Σέρβια Κοζάνης έκανε και πάλι το θαύμα του, εντυπωσιάζοντας με την παρουσία τους, αυτή τη φορά στο Πλόβντιβ όπου διεξήχθη το πρωτάθλημα.

Στη δίκωπο,  σύμφωνα με το δημοσίευμα στο news247, οι Απόστολος και Νίκος Γκουντούλας άφησαν δύο μήκη βάρκας πίσω τους το ιταλικό πλήρωμα, ενώ περισσότερο από 10 δευτερόλεπτα πιο αργοί ήταν οι χάλκινοι Σέρβοι.

\”Θέλουμε να ευχαριστήσουμε το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο και να τονίσουμε ότι είναι σημαντικό για εμάς πως ξεκίνησε να στηρίζει τις προσπάθειές μας πολύ νωρίς.

Αυτό μας δίνει ένα επιπλέον κίνητρο και μας κάνει να νιώθουμε πιο υπεύθυνοι είχαν δηλώσει κατά την επιστροφή τους από το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Σλοβενίας, όπου είχαν κατακτήσει την τέταρτη θέση, στέλνοντας παράλληλα μήνυμα προς τη νέα γενιά ότι ειδικά σε αυτή την περίοδο κρίσης, που ούτως ή άλλως τα οικονομικά οφέλη είναι μικρά, όταν σκέπτονται τι θα κάνουν στη ζωή τους, πρέπει να ακολουθούν την καρδιά και να κυνηγούν τα όνειρά τους\”.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook