Η κλήρωση του πρωταθλήματος της Α1 κατηγορίας υδατοσφαίρισης ανδρών έφερε χαμόγελα στις τάξεις του Ναυτικού Ομίλου Χανίων, όσον αφορά την σειρά των παιχνιδιών, μιας και τα δύσκολα είναι στο ξεκίνημα. ΄Καλή χαρακτήρισαν την κλήρωση σε δηλώσεις τους στο nox.gr τόσο ο προπονητής του ΝΟΧ ΑΝΕΚ LINES, Μάκης Βολτυράκης, όσο και ο αντιπροέδρος, Σπύρος Μαραγκουδάκης.

Ο τεχνικός του Ν.Ο. Χανίων τόνισε: "Νομίζω ότι η κλήρωση είναι καλή. Όσον αφορά τα πρώτα παιχνίδια, είναι με δύσκολες ομάδες αλλά αυτό δε μας αποθαρρύνει επειδή εμείς, το διάστημα που θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα, δεν θα έχουμε καθόλου φιλικά παιχνίδια. Νομίζω ότι θα μας βοηθήσει για τη συνέχεια το γεγονός ότι τα δύσκολα ματς τα παίζουμε στην αρχή. Ο στόχος είναι να μαζέψουμε όσο το δυνατόν περισσότερους βαθμούς στον α’ γύρο και να εξασφαλίσουμε από τότε την παραμονή μας. Από εκεί και πέρα, η προσδοκία είναι να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε».

Από την πλευρά του ο κ. Μαραγκουδάκης δήλωσε ότι: "Σε γενικές γραμμές, η κλήρωση είναι καλή. Από εκεί και πέρα, όλοι ήταν μουδιασμένοι ενόψει της φετινής σαιζόν και πώς θα κυλήσει. Αυτό που είπε βασικά ο κ. Διαθεσόπουλος στην ομιλία του στην αρχή, ήταν ότι θα πάμε βήμα-βήμα γιατί δεν μπορούσε ούτε ο ίδιος να δηλώσει τι προβλήματα θα υπάρξουν μέσα στη χρονιά. Τόνισε πάντως ότι δε γίνεται να προγραμματίζουμε για μετά από ένα ή δύο μήνες. Κάτι ανάλογο πιστεύω ότι ισχύει και για εμάς ως Όμιλος, με την έννοια ότι ξεκινάμε από την πισίνα και δεν ξέρουμε αν θα κυλήσουν όλα ομαλά και αν θα λειτουργήσει, που είναι και το βασικότερο θέμα. Μέρα με τη μέρα, βλέποντας και κάνοντας».


Λευτέρης Αντωνακάκης