Απίστευτο και όμως ελληνικό… η αίτηση αναστολής και η ακύρωση της καταδικαστικής απόφασης, που εκκρεμούσε και τον \”κρατούσε\” τον Μάκη Ψωμιάδη στην ΓΑΔΑ, εγκρίθηκε και θα μείνει ελεύθερος σε λίγες ώρες.

Την Τρίτη υπήρξε η διαφωνία μεταξύ Εισαγγελέως και Ανακριτή, η οποία ήταν ουσιαστικά το \”κλειδί\” για να μείνει ελεύθερος.

Έτσι ο πρώην κατηγορούμενος θα πάρει το απόσπασμα από τη δικαστική απόφαση, το οποίο θα αποτελέσει και το εισιτήριό του για την ελευθερία.

Στη συνέχεια θα περιμένει να συνεδριάσει σε περίπου δέκα-δεκαπέντε ημέρες το δικαστικό συμβούλιο για να εκδώσει με βούλευμά του την απόφασή του, για τον εάν ο Μάκης Ψωμιάδης θα οδηγηθεί στη φυλακή, όπως ζήτησε η εισαγγελέας, Αθηνά Θεοδωροπούλου ή θα αφεθεί ελεύθερος με όρους (χρηματική εγγύηση 600.000 ευρώ, απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και εμφάνιση δύο φορές το μήνα στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του), όπως είπε ο 9ος τακτικός ανακριτής, Γιώργος Κασσίμης για την εμπλοκή του στην υπόθεση με τους στημένους ποδοσφαιρικούς αγώνες.

Στο μεταξύ, σύμφωνα με το δημοσίευμα στο sport24.gr, ο Μάκης Ψωμιάδης πέρα από τις εξηγήσεις και τις απαντήσεις που έδωσε στον Ανακριτή σχετικά με την υπόθεση, δήλωσε ότι \”αν δεν με πιστεύετε βάλτε με τον ορό της αλήθειας\”, θέλοντας να αποδείξει την αθωότητα του.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook