Ανακοίνωση προς τους δημότες του Δήμου Γόρτυνας που έχουν ανεξόφλητους λογαριασμούς άρδευσης, εξέδωσε η αρμόδια υπηρεσία, καλώντας τους να τακτοποιήσουν τις εκκρεμότητες τους, διαφορετικά όπως τονίζεται δεν θα έχουν τη δυνατότητα στο εξής να ποτίζουν, καθώς θα γίνει διακοπή υδροδότησης.

Η δημοτική αρχή θεωρεί πως δεν είναι δυνατόν να υπάρχουν δημότες δυο ταχυτήτων, αυτοί δηλαδή που είναι συνεπείς και πληρώνουν κανονικά και αυτοί που ποτίζουν χωρίς να καταβάλουν το ανάλογο τίμημα, έστω κι αν έχουν οικονομικά οφέλη από τις αρδευόμενες καλλιέργειες τους.

«Ανακοινώνεται ότι δικαίωμα άρδευσης έχουν μόνο οι καταναλωτές που δεν έχουν ληξιπρόθεσμες οφειλές προς το Δήμο. Συνεπώς όποιος καταναλωτής επιθυμεί να ποτίσει θα πρέπει να έχει εξοφλήσει ή να έχει ρυθμίσει τις ληξιπρόθεσμές οφειλές του προς το Δήμο.

Υπενθυμίζουμε στους δημότες που έχουν ληξιπρόθεσμές οφειλές στον Δήμο από τέλη Ύδρευσης-Άρδευσης, ότι στις 29/09/2011 τελειώνει η προθεσμία υποβολής αίτησης για ένταξη στην ρύθμιση με ευνοϊκούς όρους αποπληρωμής.

Για τους καταναλωτές που δεν έχουν προσέλθει να ρυθμίσουν τις οφειλές τους θα κινηθεί η διαδικασία είσπραξης αυτών νομικά και θα γίνει διακοπή υδροδότησης» αναφέρει η ανακοίνωση που υπογράφει ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Νεκτάριος Πηρουνάκης.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook