Όπως συνιθήζει πριν από κάθε εντός έδρας παιχνίδι έτσι και για αυτό που ακολουθεί το Σάββατο στο Παγκρήτιο Στάδιο με τον Ολυμπιακό ο πρόεδρος του Εργοτέλη έστειλε το δικό του μήνυμα μέσω τοποθέτησης του στο επίσημο σαϊτ της ομάδας.

Για το ματς με τον Ολυμπιακό ο «ισχυρός» άνδρας του Εργοτέλη ανέφερε : «Ακόμα ένα μεγάλο παιχνίδι μας περιμένει στο Παγκρήτιο Στάδιο. Η ομάδα μας έχει δείξει μέχρι τώρα ότι κοιτάζει όλους τους αντιπάλους στα μάτια και βαδίζει στο δύσκολο αλλά ταυτόχρονα και βατό δρόμο για την υλοποίηση του μεγάλου στόχου που έχουμε θέσει: της συμμετοχής στα play offs. Σε αυτή την προσπάθεια συνεχίζουμε να είμαστε όλοι μαζί. Αυτό άλλωστε αποδείξαμε το βράδυ της περασμένης Δευτέρας όταν τιμήσαμε τον μεγάλο Μίκη Θεοδωράκη».

Παράλληλα ο πρόεδρος του Εργοτέλη εξέφρασε την βεβαιότητα του ότι ο κόσμος της ομάδας που θα βρεθεί το Σάββατο στο γήπεδο θα δείξει για ακόμη μια φορά δείγματα ποδοσφαιρικής ατμόσφαιρας και φιλοξενίας του αντιπάλου : «Το Σάββατο θα αποδείξουμε επίσης για ακόμη μια φορά ότι το Παγκρήτιο Στάδιο αποτελεί υπόδειγμα ποδοσφαιρικής ατμόσφαιρας, φιλοξενίας του αντιπάλου και καθ’ όλα ομαλής διεξαγωγής των αγώνων. Οφείλουμε όλοι να είμαστε εναρμονισμένοι με τους κανόνες που ισχύουν και έχουν ανακοινωθεί επίσημα για την είσοδο στο γήπεδο», καταλήγει ο Απ. Παπουτσάκης.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook