Η Κάτια Δανδουλάκη έχει καταφέρει για 40 χρόνια να βρίσκεται στην κορυφή. Σήμερα πιο ήρεμη και κατασταλαγμένη από ποτέ μιλάει για τα χρόνια της κρίσης, για τα μεγάλα τηλεοπτικά συμβόλαια αλλά και για το μέλλον σε συνέντευξή της στο περιοδικό Down Town.

\”Αυτά τα χρυσά χρήματα που έπαιρνα από την τηλεόραση τα έχανα με έναν πολύ χρυσό τρόπο επίσης στο θέατρο\” αποκάλυψε η μεγάλη πρωταγωνίστρια που έχει ζήσει μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες στην ιδιωτική τηλεόραση.

\"\"

Η Κάτια Δανδουλάκη απάντησε με ειλικρίνεια στην ερώτηση αν τη φοβίζει ο χρόνος. \”Καθόλου. Ειδικά από τότε που έχασα τους ανθρώπους μου έπαψε να με αφορά. Το μόνο που δεν θέλω είναι η ασθένεια. Να μη γίνω βάρος στους άλλους. (…) Αν μου έλεγες \”πεθαίνεις αύριο\”, δεν θα με ενοχλούσε, δεν θα φοβόμουν καθόλου. Έχω ζήσει μία τόσο γεμάτη ζωή και με τόση αγάπη, που νιώθω πλήρης\”.

\"\"

Όσο για το εάν της λείπει ένας σύντροφος, δήλωσε: \”Όχι, γιατί είχα ένα σύντροφο που με κάλυπτε σ΄ όλα τα επίπεδα. Το χόρτασα και δεν θα ήθελα να ταλαιπωρώ έναν άνθρωπο συγκρίνοντάς τον με έναν άνθρωπο που έζησα μαζί του το απόλυτο.\”

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook