Την λύπη του για το περιστατικό που εκτυλίχθηκε την περασμένη Κυριακή στα Περιβόλια και στο φιλικό του ΑΟΧ με την Επισκοπή, εξέφρασε σε δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα του Πλατανιά (fcplatanias.gr) ο προπονητής τερματοφυλάκων της ομάδας, Γιώργος Μουντάκης.

Στο σχετικό δημοσίευμα που υπάρχει η ΠΑΕ Πλατανιάς καταγγέλει το περιστατικό και εύχεται να είναι το τελευταίο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Πλατανιά:

«Η Π.Α.Ε. ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ καταγγέλλει το περιστατικό που έλαβε χώρα στο γήπεδο των Περιβολίων την περασμένη Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου πριν από την έναρξη του φιλικού αγώνα της Π.Α.Ε. Α.Ο. ΧΑΝΙΑ με την ΕΠΙΣΚΟΠΗ, σε βάρος του Γιώργου Μουντάκη, που αποτελεί στέλεχος του τεχνικού τιμ της ομάδας μας.

Η Π.Α.Ε. ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ εύχεται να είναι το τελευταίο περιστατικό σε αυτή την ανούσια αντιπαλότητα που μαίνεται από μία μερίδα οπαδών και δημιουργεί προβλήματα στις σχέσεις ανάμεσα στα δύο Χανιώτικα σωματεία.

Για το θέμα αυτό, ο προπονητής τερματοφυλάκων της ομάδας του ΠΛΑΤΑΝΙΑ, Γιώργος Μουντάκης, επισημαίνει τα εξής:

\”Παρακολουθώντας τις τελευταίες μέρες όλα τα γεγονότα και το κλίμα που έχει διαμορφωθεί γύρω από το όνομά μου, με τις ύβρεις που εκτοξεύθηκαν σε βάρος μου την περασμένη Κυριακή στο γήπεδο Περιβολίων, θα ήθελα να εκφράσω τη λύπη μου για όλα όσα συμβαίνουν. Από την πλευρά μου ούτε προκάλεσα ούτε είχα τη διάθεση να πυροδοτήσω το κλίμα με την επίσκεψή μου στον αγώνα της προηγούμενής μου ομάδας με την Επισκοπή, τον οποία πήγα να παρακολουθήσω μαζί με τον προπονητή του Πλατανιά, τον κ. Παντζιαρά.

Τα δύο χρόνια που ήμουν στον Α.Ο. Χανιά καταφέραμε, και σε αυτό θεωρώ ότι συνέβαλλα και εγώ προσωπικά με όσες δυνάμεις είχα, να ανεβάσουμε την ομάδα στην Γ’ Εθνική και την επόμενη σαιζόν να πετύχουμε τους στόχους που τέθηκαν, παρά τα τεράστια προβλήματα που αντιμετωπίσαμε και τα γνωρίζει όλος ο κόσμος. Από την πλευρά μου, τήρησα το συμβόλαιο και το λόγο μου έως την τελευταία μέρα κι ενώ προηγουμένως, είχα στον ΑΟΧ πολλαπλούς ρόλους, εκτός από αυτόν της ευθύνης για την εκγύμναση των τερματοφυλάκων.

Λυπάμαι πραγματικά που υπάρχει αυτή η συμπεριφορά προς το άτομό μου και ελπίζω να είναι η τελευταία φορά που έρχομαι σε ευθεία αντιπαράθεση με οπαδούς της προηγούμενής μου ομάδας, με τους οποίους δεν έχω να χωρίσω τίποτα παρότι προκλήθηκα πάρα πολύ σοβαρά με όσα εκστομίστηκαν από την πλευρά τους και αφορούσαν την οικογένειά μου.

Θα ήθελα να πω ότι η απόφασή μου να συνεχίσω την καριέρα μου στην ομάδα του Πλατανιά προέκυψε μετά από ώριμη σκέψη, την εξέτασα από επαγγελματικής πλευράς και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος τόσο από τη συμπεριφορά της διοίκησης της ομάδας προς εμένα όσο και από το κλίμα που επικρατεί\”.

 

 

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook