Με δεκάδες αγκίστρια (!) τα οποία έκρυβε μέσα σε δολώματα, κυνηγούσε πουλιά προκαλώντας τους φρικτό θάνατο μέσα σε αφόρητους πόνους ένας απάνθρωπος «κυνηγός» που συνελήφθη στην Σκάλα Λακωνίας, έχοντας μάλιστα στην κατοχή του και ένα παράνομο κυνηγητικό όπλο.

Οι αστυνομικοί που έκαναν έρευνα στο σπίτι του 33χρονου Έλληνα, κατέσχεσαν ένα κυνηγητικό όπλο τύπου φλόμπερ χωρίς αριθμό, ένα κουτί με 100 σφαιρίδια, αλλά και 80 αυτοσχέδια αγκίστρια με τα οποία κυνηγούσε πουλιά. Ο 33χρονος θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σπάρτης με τις κατηγορίες της παράβασης του νόμου περί όπλων και της παράβασης της Δασικής Νομοθεσίας.

Στην ίδια περιοχή, σύμφωνα με το δημοσίευμα στο protothema.gr, συνελήφθη ένας 41χρονος Έλληνας για τον οποίο οι αστυνομικοί είχαν πληροφορίες ότι διακινεί ναρκωτικά. Κατά την έρευνα που έγινε στο σπίτι του, βρέθηκε μόνο μια σύριγγα με υπολείμματα ηρωίνης, αλλά και μια… σπάθα συνολικού μήκους 41 εκατοστών με μήκος λάμας 23 εκατοστών κι έτσι θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα για παραβάσεις των νόμων περί όπλων και περί ναρκωτικών.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook