Αίσιο τέλος είχε για την ΠΑΕ ΟΦΗ η διαμάχη με τα αδέρφια Βατσινά καθώς μετά την συνάντηση που έγινε σήμερα το απόγευμα στα γραφεία του Φ. Βατσινά στο Γάζι με τον Νίκο Μαχλά οι δύο πλευρές βρήκαν κοινό σημείο επαφής. 
Πιο συγκεκριμένα οι δύο πλευρές συμφώνησαν να αποσύρουν τις νομικές ενέργειες που έχουν κάνει δηλαδή την αίτηση ανακοπής από την πλευρά της ΠΑΕ ΟΦΗ και της επιστολή κατάσχεσης στη Σούπερ Λίγκα από την πλευρά Βατσινά. Αυτό σημαίνει ότι η αναβολή που είχε πάρει η ενέργεια της ΠΑΕ ΟΦΗ για την αίτηση ανακοπής δεν θα γίνει την Παρασκευή από την στιγμή που και οι δύο πλευρές θα αποσυρθούν από τις νομικές ενέργειες που έχουν κάνει. 
Για να φτάσουμε σε αυτό το σημείο πέρασαν πάνω από 2,5 ώρες με τον Νίκο Μαχλά να συμφωνεί με τον Φ. Βατσινά να του καταβληθούν 200.000 ευρώ για τις οφειλές του 2011 και του 2012 μέχρι τον Απρίλιο του 2012 ενώ οι δύο πλευρές θα συναντηθούν ξανά την Δευτέρα προκειμένου να υπογραφεί ένα νέο συμφωνητικό ανάμεσα στο Νίκο Μαχλά πλέον και τον Φανούρη Βατσινά και τον αδερφό του για το με ποιο τρόπο θα καταβληθούν τα υπόλοιπα 550.000 ευρώ για την πλήρη εξόφληση των αδερφών Βατσινά ώστε να κλείσει μια και καλή αυτή η υπόθεση για τον ΟΦΗ. 
Στη συνάντηση που έγινε το παρών από πλευράς ΟΦΗ πέρα από το Νίκο Μαχλά έδωσαν και τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου Αντ. Κουτάντος και Κώστας Τουγλής ενώ από την πλευρά Βατσινά πέρα από τον Φανούρη Βατσινά ήταν και ο νομικός τους εκπρόσωπος ο κ. Πρεβελιανάκης. 
Το θετικό κομμάτι που βγαίνει από αυτή την συνάντηση είναι η στάση που τήρησε ο Φανούρης Βατσινάς που σε σχέση με το πρωί όπου ήταν εκτός εαυτού , στην απογευματινή συνάντηση έδειξε διαλλακτικός και βοήθησε και αυτός από την πλευρά του ώστε να βρεθεί μια λύση όπου θα εξυπηρετεί και τις δύο πλευρές. 
Μετά από αυτή την εξέλιξη ο ΟΦΗ θα μπορέσει την Παρασκευή η την Δευτέρα να πάρει την δεύτερη δόση από τα τηλεοπτικά δικαιώματα που φτάνει στα 300.000 ευρώ και με αυτή θα μπορέσει να κλείσει πολλά από τα ανοικτά μέτωπα που υπάρχουν με περιπτώσεις ποδοσφαιριστών και προπονητών που έχουν ζητήσει ενεργοποίηση ποινής λόγω μη καταβολής της δόσης από την προσφυγή τους στον προβλεπόμενο χρόνο. 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook