Η \”σημερινή\” Τζένη Χειλουδάκη δεν έχει καμία σχέση με αυτήν που γνωρίσαμε τη δεκαετία του 90, μιας και έχει αλλάξει ριζικά σελίδα στη ζωή της. Σύμφωνα με το gossip-tv, η 43χρονη Τζένη αποφάσισε να παντρευτεί τον εκλεκτό της καρδιάς της.

Η ίδια δε δίνει περισσότερες πληροφορίες για τον μέλλοντα σύζυγο, παρά μόνο ότι ο γάμος θα είναι πολιτικός. Στη συνέχεια τονίζει πως βαρέθηκε να απολογείται, να δίνει εξηγήσεις και να γίνεται περίγελος. Επίσης, είπε στο gossip-tv, “Τα λάθη του παρελθόντος τελείωσαν. Πλέον είμαι 43 ετών και τις γελοιότητες του παρελθόντος δεν πρόκειται να τις επαναλάβω. Βλέπω στο ίντερνετ τα βίντεο που πρωταγωνιστώ και ντρέπομαι”.

Ο γάμος θα τελεστεί την Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου. Η Τζένη πλέον ζει στην Αθήνα και γράφει το σενάριο κινηματογραφικής ταινίας. ”Για την ταινία και τα βιβλία μου ευχαρίστως να μιλήσω αλλά για τίποτα άλλο. Δεν πρόκειται να μπω ξανά στο «τρυπάκι» να απολογηθώ επειδή είμαι τρανσέξουαλ μετά από τόσα χρόνια και εν έτη 2011. Έλεος! Δεν πρόκειται να το ξανακάνω. Είναι γελοίο!”, δήλωσε με νόημα.

\"http://4.bp.blogspot.com/-WlEtvQ5iAP4/Tns3w-yvN5I/AAAAAAAApg0/CRhWtmzRhvs/s1600/xeiloudakh.jpg\"

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook