Ο εκδότης των περιοδικών πορνό Λάρι Φλιντ, αυτή τη φορά έβαλε στο μάτι τον ρεπουμπλικάνο υποψήφιο πρόεδρο και κυβερνήτη του Τέξας Ρικ Πέρι και δίνει με χαρά 1 εκατομμύριο δολάρια σε όποιον μπορεί να γνωρίζει κάτι για «παρελθόντα σεξουαλικά παραστρατήματά του».

Η τακτική του Φλιντ, ο οποίος είναι αριστερών πεποιθήσεων, είναι συνήθης και ο Πέρι δεν είναι ο πρώτος τον οποίο επιλέγει να χτυπήσει κατά αυτόν τον τρόπο.

Πολλές φορές στο παρελθόν ο μεγαλοεκδότης περιοδικών πορνό έχει επιτεθεί με παρόμοιο τρόπο εναντίον δημοσίων προσώπων τα οποία δεν συμπαθεί.

Στην παρούσα περίπτωση, γράφει το protothema.gr, ο Φλιντ αγόρασε ολοσέλιδες διαφημίσεις σε σατιρικά περιοδικά όπως τα Onion και Austin Chronicle αναζητώντας αποδείξεις για «λάθη» του Πέρι.

«Ακολουθώ αυτή την τακτική εδώ και 35 χρόνια και έχει αποδειχθεί ότι οι διαφημίσεις είναι πολύ αποτελεσματικές για να βρεις κόσμο που θα σου μιλήσει», δήλωσε στο πρακτορείο Reuters.

Μία από τις διαφημίσεις γράφει χαρακτηριστικά, «είχατε ποτέ gay ή straight σεξουαλική επαφή με τον κυβερνήτη Ρικ Πέρι;» και αν ναι, «θα μπορούσατε να καταθέσετε αποδείξεις της επαφής σας στο περιοδικό Hustler ώστε να τις δημοσιεύσουμε; Αν το κάνετε θα σας ανταμείψουμε με $1 εκατομμύριο δολάρια».

Η πλευρά Πέρι δεν έχει κάνει δηλώσεις προς το παρόν, ενώ ο Φλιντ αναμένει το καλύτερο και δεν το βάζει κάτω.

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook