Για δεύτερη φορά μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα ο Κώστας Γαλανίδης κλήθηκε στην εθνική ομάδα υδατοσφαίρισης ανδρών. Ο νεαρός τερματοφύλακας του Ναυτικού Ομίλου Χανίων ήταν ανάμεσα στις κλήσεις του ομοσπονδιακού τεχνικού, Ντράγκαν Άντριτς.

Ο Γαλανίδης καλείται να δώσει το «παρών» την Τρίτη (27/9) στο κολυμβητήριο της Γλυφάδας «Αντώνης Δημητρόπουλος» για να συμμετάσχει στο κάμπινγκ προετοιμασίας της εθνικής ενόψει της συμμετοχής της στα προκριματικά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος και την πρεμιέρα απέναντι στη Σλοβακία, που θα γίνει το Σάββατο 1 Οκτωβρίου.

Ανάμεσα σε αυτούς που κάλεσε ο Σέρβος προπονητής της εθνικής είναι ακόμα δύο Χανιώτες, οι Μανώλης Μυλωνάκης και Μάνθος Βουλγαράκης.

Αναλυτικά οι κλήσεις του Ντράγκαν Άντριτς είναι οι εξής:

Κώστας Τσαλκάνης, Μανώλης Μυλωνάκης, Άγγελος Βλαχόπουλος, Διονύσης Καρούντζος, Μάνθος Βουλγαράκης, Αρτίν Ελμισιάν, Αλέξανδρος Γούνας, Χρήστος Αφρουδάκης (Βουλιαγμένη), Κώστας Γαλανίδης (Ν.Ο. Χανίων ΑΝΕΚ LINES), Φίλιππος Καραμπέτσος, Ανδρέας Μιράλης, Αργύρης Θεοδωρόπουλος, Γιώργος Ντόσκας (Χίος), Βαγγέλης Δελακάς, Χριστόδουλος Κολόμβος, Κώστας Μουρίκης, Γιάννης Φουντούλης (Ολυμπιακός), Κώστας Κοκκινάκης, Γιώργος Αφρουδάκης, Γιάννης Κόχειλας (Παναθηναϊκός).

 

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook