Απογοητευμένος από το γεγονός ότι διώχθηκε από τον Εισαγγελέα για το σκάνδαλο “Koriopolis” είναι ο Νίκος Μαχλάς, όπως δήλωσε μέσω του NovaΣΠΟΡ FM 94.6. Ο πρόεδρος του ΟΦΗ ξεκαθάρισε ότι η παραίτησή του δεν είχε καμία σχέση με τη συγκεκριμένη υπόθεση, διευκρίνισε το θέμα με τον μεγαλομέτοχο, ενώ τόνισε ότι στόχος είναι να ξαναγίνει ο ΟΦΗ η ομάδα του παρελθόντος.

Αναλυτικά όσα είπε ο Νίκος Μαχλάς:

Για τη δίωξη που του έγινε:
«Εννοείται ότι μας προκαλεί εντύπωση αυτό που έγινε. Μόλις το είδα δεν πίστευα στα μάτια μου. Είμαι ένας άνθρωπος που δεν έχω καμία σχέση με αυτά τα πράγματα, δεν γνωρίζω αυτούς τους ανθρώπους και δεν γίνεται να τους βάζουν όλους σε ένα τσουβάλι. Δεν γίνεται χωρίς να σε ρωτούν να σου στέλνουν ένα χαρτί και να εμπλέκουν το όνομά σου. Δεν είμαστε σε καμία συνομιλία και δεν ακούγεται καν το όνομά μου. Είναι άσημο να ακούγεται το όνομα σου σε μία δίωξη. Δεν έχω μπλεχτεί πουθενά, ενώ είμαι από τους πρώτους που ζήτησαν την κάθαρση. Αν είχανε έστω κάτι για εμάς… έστω, αλλά με ποιο δικαίωμα μας βάζουν στον ίδιο κουβά χωρίς να ακουγόμαστε πουθενά».

Για το κατηγορητήριο:
«Δεν υπάρχουν κατηγορητήρια. Είναι το ίδιο με πριν. Ρώτησα κι έμαθα. Οι δημοσιογράφοι τα έχουν πριν από οποιονδήποτε. Δεν τα έχουμε εμείς και τις έχουν αυτοί. Δεν είναι κακό, αλλά πώς μπορείς να κατηγορείς κάποιον που δεν φαίνεται πουθενά; Με στενοχώρησε πολύ. Μπορεί να με κάλεσαν επειδή είμαι πρόεδρος στον ΟΦΗ, αλλά δεν γίνεται χωρίς στοιχεία να καλείς κάποιον.

Για το αν έχει σχέση η παραίτησή του με το όλο θέμα, όπως είχε υπονοηθεί;
«Ούτε καν έχει σχέση με αυτό. Πού να ξέρω γιατί με κάλεσαν; Αν ήταν έτσι έπρεπε να είχα φύγει την ίδια μέρα. Δεν υπάρχει τέτοιο πράγμα. Και μόνο που ακούγεται είναι ντροπή για το πρόσωπό μου. Δεν έχω δώσει ποτέ δικαίωμα σε κανένα. Φτάνουμε στο σημείο να έχουμε παίξει με αυτή την ομάδα (σ.σ. Ηλιούπολη) και να μας κατηγορούν. Σαν πρόεδρος δίνω και την ψυχή μου. Δεν είναι δική μου ομάδα και δεν έχω κάποιο κέρδος, πέρα από την αγάπη και το μεράκι. Φτάνουν στο σημείο να βάζουν στο ίδιο τσουβάλι τους ανθρώπους που αγαπούν το άθλημα. Δεν ακούγεται το όνομά μου πουθενά στην υπόθεση. Σιχάθηκα με το που το άκουσα. Αναρωτήθηκα γιατί ασχολούμαι με το ποδόσφαιρο. Ξέρουμε ποιοι είναι ο ένοχοι και δεν γίνεται κάτι. Γιατί δεν έγινε άμεσα η δίωξη και γίνεται μετά από 2-3 μήνες; Είναι λάθος προσέγγιση. Δεν τα βάζουμε σε μια σειρά τα πράγματα και αυτό το κάνουμε και ως Ελλάδα. Ξεκίνησε το πρωτάθλημα και μετά είπαν ότι θα έχουν πρόβλημα ομάδες. Με εικασίες είναι λάθος να κυνηγάς κάποιον».

Για το πρόσωπο που φέρεται ως μεγαλομέτοχος και αφανής πρόεδρος:
«Αναφέρεται ότι είναι μεγαλομέτοχος. Αρχίζει και γελάει όποιος το ακούσει. Αυτοί που είναι φαίνονται στα χαρτιά. Εγώ απλά είμαι πρόεδρος. Πως αποκαλείς στη δικογραφία ότι κάποιος είναι μεγαλομέτοχος χωρίς να έχει ούτε μία μετοχή; Είναι δυνατόν να είναι σοβαρά πράγματα αυτά. Είναι να τρελαίνεσαι και να γελάς μαζί. Να είχαν κάποιες ενδείξεις από άλλα χρόνια ή και φέτος τότε εντάξει. Εν τω μεταξύ όσα ακούγονται για ένα ματς του ΟΦΗ είναι για να χάσει η ομάδα. Μιλάμε για γελοία πράγματα».

Για το αν τον είχε πλησιάσει ποτέ κανείς για να στήσει αγώνα:
«Ούτε σαν ποδοσφαιριστής μου είχε συμβεί, ούτε σαν πρόεδρος. Ουδέποτε ομάδα, ούτε πρόεδρος. Δεν είχα ποτέ καμία συνομιλία, ούτε καμία σχέση με πρόεδρο. Στη Football League με κατηγορούσαν ότι δεν πάω στα συμβούλια. Βρείτε μία ένδειξη ότι έχω κάνει κάτι. Ότι είχα στοιχηματίσει σε ένα ματς, να το δεχτώ. Ούτε η UEFA έχει αναφέρει τίποτα. Στο φάκελο που είχε στείλει δεν υπήρχε παιχνίδι του ΟΦΗ».

Για τους λόγους που είχε παραιτηθεί:
«Η παραίτηση ήταν καθαρά για να μπουν άνθρωποι με μια οικονομική υπόσταση και να βοηθήσουν γιατί είχα πει άλλο Football League, άλλο Σούπερ Λίγκα. Στόχος ήταν να μπει κι άλλος κόσμος από την Κρήτη και να βάλει λεφτά για να σταθεί η ομάδα. Εγώ θέλω να ξαναγίνει ο ΟΦΗ η ομάδα που ήταν».

Για τα χρήματα που οφείλονται στον Βατσινά:
«Είναι μία σύμβαση που είχε γίνει με τον Κουράκη, όταν είχε γίνει αλλαγή ιδιοκτησιακού καθεστώτος και κάποια χρήματα έπρεπε να τα πάρει ο Βατσινάς, ο πρώην μεγαλομέτοχος. Στη Football League δεν μπορέσαμε να τα δώσουμε και τώρα που φτάσαμε στη Σούπερ Λίγκα έκρινε ότι θα μπορούσε να τα πάρει. Είχαμε ένα πολύ καλό μίτινγκ και ήρθαμε σε συμφωνία να τα πάρει μέχρι το 2014».

Για το αγωνιστικό μέρος:
«Τα σημαντικό ήταν να πάρουμε παίκτες με ποιότητα. Από αυτό είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος. Έχουμε παίκτες που μπορούν να κάνουν τη διαφορά και η ομάδα μπορεί να κερδίσει τον οποιονδήποτε. Όμως στο ποδόσφαιρο υπάρχουν κι άλλοι παράγοντες. Στόχος είναι να γίνει καλή δουλειά και σιγά-σιγά τα αποτελέσματα θα βγουν στο γήπεδο. Το ευχάριστο είναι ότι προχωράμε με καλούς ρυθμούς. Ο προπονητής κάνει καλή δουλειά και αν ξεαγχωθεί η ομάδα θα παίξουμε καλό ποδόσφαιρο».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook