Να συνεχίσει τις καλές εμφανίσεις στο πρωτάθλημα σε συνδυασμό με μια νίκη κόντρα στον Ολυμπιακό θέλει ο Εργοτέλης στην Σαββατιάτικη αναμέτρηση με την ομάδα του Πειραιά που θα ξεκινήσει στις 7.30 μ.μ στο Παγκρήτιο Στάδιο.

Οι «κιτρινόμαυροι» ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους για αυτό το πολύ δύσκολο παιχνίδι την Παρασκευή το πρωί με τον Νίκο Καραγεωργίου να παίρνει 19 συνολικά ποδοσφαιριστές στην αποστολή αφήνοντας εκτός τους τραυματίες Ολίσε και Λεάλ καθώς και τους Καρέλη και Χαντί που είχαν αγωνιστεί ως αλλαγή στο προηγούμενο παιχνίδι με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ.

Οι 19 ποδοσφαιριστές του Εργοτέλη που απαρτίζουν την αποστολή για το ματς με τον Ολυμπιακό είναι οι : Αθανασίου, Πίρσον, Χίμπλινγκερ, Γιοβάνοβιτς, Σαρρής, Γιαλούσης, Σασιασβίλι, Βίσιο, Μπέτο, Τζούνιορ, Φραγκουλάκης, Ρομάνο, Κυριακίδης, Ρέντζας, Κουτσιανικούλης, Κατσικοκέρης, Μπούντιμιρ, Ντατόμο και Χρυσοφάκης.

Η πιθανή ενδεκάδα

Όσον αφορά τα πλάνα του Νίκου Καραγεωργίου για την αρχική ενδεκάδα ο Καβαλιώτης τεχνικός δεν θα αλλάξει την διάταξη του και θα διατηρήσει το 4-3-3 , όμως μέχρι και την τελευταία στιγμή φαίνεται να παραμένουν δύο θέσεις ανοικτές για το αρχικό σχήμα.

Η πρώτη έχει να κάνει με τον παρτενέρ του Μάριο Χίμπλιγκερ στο κέντρο της άμυνας με τους Γιοβάνοβιτς και Σασιασβίλι να διεκδικούν την θέση και η άλλη έχει να κάνει με μια θέση στην τριάδα της μεσαίας γραμμής την οποία διεκδικούν επί ίσης όρης οι Σαρρής και Μπέτο.

Μια πιθανή ενδεκάδα για τον Εργοτέλη στο ματς με τον Ολυμπιακό είναι αυτή με τους : Πίρσον, Γιαλούση, Βίσιο, Χίμπλιγκερ, Γιοβάνοβιτς (Σασιασβίλι), Σαρρή (Μπέτο), Τζούνιορ, Φραγκουλάκη, Κουτσιανικούλη, Ρομάνο , Μπούντιμιρ.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook