Η βουλευτής Χανίων Ευαγγελία Κουρουπάκη συναντήθηκε με τον Πρόεδρο της Ομοσπονδίας των Εμπορικών Συλλόγων Κρήτης Γιάννη Μαργαρώνη.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, ο κύριος Μαργαρώνης περιέγραψε αναλυτικά τις ανησυχίες των επιχειρήσεων και τις δυσκολίες της αγοράς στην κυρία Κουρουπάκη καθώς και την πρωτοβουλία της Ομοσπονδίας των Εμπορικών Συλλόγων Κρήτης για αξιοποίηση της υψηλής επισκεψιμότητας του νησιού.

Η πρωτοβουλία των εμπορικών συλλόγων της Κρήτης επιδιώκει την τόνωση της αγοράς μέσω μιας σειράς δράσεων για την προσέλκυση νέων καταναλωτών στοχεύοντας στους επισκέπτες του νησιού μας.

Με σλόγκαν το «Greece : sea, sun & shopping» οι εμπορικοί σύλλογοι θέλουν να διαμορφώσουν ένα ειδικό πλαίσιο λειτουργίας της αγοράς το οποίο θα επιτρέψει την καλύτερη πλαισίωση των επισκεπτών.

Η κυρία Κουρουπάκη συνεχάρη τον κύριο Μαργαρώνη για την πρωτοβουλία της Ομοσπονδίας των Εμπορικών Συλλόγων Κρήτης που αποδεικνύει ότι οι Κρητικοί έμποροι διαθέτουν σωστά και γρήγορα αντανακλαστικά απέναντι σε κάθε οικονομική συγκυρία και καλεί τα Εμπορικά Επιμελητήρια της Κρήτης να σταθούν αλληλέγγυα στην προσπάθειά τους.

Τέλος, ο κύριος Μαργαρώνης παρουσίασε στη Χανιώτισσα Βουλευτή τις προτάσεις της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ελληνικού Εμπορίου για το νέο εθνικό φορολογικό σύστημα αναγνωρίζοντας την αναγκαιότητα μεταρρύθμισης του παρόντος.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook