Έξαλλος ο πρόεδρος της Βουλής Φ. Πετσάλνικος με Ροντούλη και Κανέλλη. Έκανε λόγο για \”απαράδεκτες ύβρεις\” και \”απαράδεκτο σκηνοθετικό εφέ\”. Βρίστηκαν άσχημα Ροντούλης και Τσώνης στο εντευκτήριο.

Σκηνές απείρου κάλλους στο ελληνικό κοινοβούλιο με τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ να βρίσκονται σε νευρική κρίση, λόγω των αντιλαϊκών μέτρων που καλούνται να ψηφίσουν και τα ξεσπάσματα να είναι συνεχή.

Μετά το επεισόδιο Μόσιαλου με βουλευτές του ΠΑΣΟΚ την Πέμπτη και την εμφάνιση της Λιάνας Κανέλλη με φραντζόλα και γάλα στη βουλή, την Παρασκευή είχαμε \”θερμό\” επεισόδιο μεταξύ του βουλευτή του ΛΑΟΣ Αστέριου Ροντούλη και του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Νίκου Τσώνη.

Αιτία, η δήλωση του κ. Ροντούλη στη Βουλή την Πέμπτη, ο οποίος αποκάλεσε
τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ \”γομάρια\” και αρνήθηκε να ανακαλέσει.

Ο κ. Τσώνης βλέποντας σήμερα τον κ. Ροντούλη στο εντευκτήριο της Βουλής, φέρεται να τον έβρισε χρησιμοποιώντας βαρύτατους χαρακτηρισμούς και αν δεν τους χώριζαν συνάδελφοί τους, ήταν έτοιμοι να πιαστούν στα χέρια.

Στο κενό η έκκληση Πετσάλνικου

Νωρίτερα, ο πρόεδρος της Βουλής Φίλιππος Πετσάλνικος έκανε έκκληση για υψηλό κοινοβουλευτικό διάλογο και χαρακτήρισε \”απαράδεκτες ύβρεις, άθλιες, ακραίες και προσβλητικές\” τα όσα είπε ο κ. Ροντούλης για τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ.

Μάλιστα, κατέκρινε και την παρουσία της βουλευτού του ΚΚΕ Λιάνας Κανέλλη ως \”απαράδεκτο σκηνοθετικό εφέ\”.

Οι κοινοβουλευτικοί εκπρόσωποι του ΠΑΣΟΚ, Χρήστος Πρωτόπαπας, της ΝΔ Κώστα Μαρκόπουλος και του ΣΥΡΙΖΑ Ευαγγελία Αμανατίδου, συμφώνησαν με τους δύο τελευταίους να προσθέτουν ότι θα πρέπει και η κυβέρνηση να μην επιδεικνύει απαράδεκτες συμπεριφορές με τα νομοθετήματα που φέρνει στη Βουλή.



Ο Χρήστος Πρωτόπαπας έκανε λόγο για \”ανταγωνισμό κουτσαβάκηδων, με τους οποίους η κυβέρνηση θα γίνει συνένοχη\”, με αποτέλεσμα να ανάψουν και πάλι τα αίματα.

Ο κ. Ροντούλης τον κάλεσε να πει \”τα περι κουτσαβάκηδων\” στον Ευάγγελο Βενιζέλο, ο οποίος όπως είπε, \”κάνει τον κουτσαβάκη στην τρόικα και στο τέλος τα πληρώνει ο ελληνικός λαός\”.

Διευκρίνισε πάντως, σύμφωνα με το δημοσίευμα στο news247.gr, ότι ο χαρακτηρισμός \”γομάρια\” δεν αφορούσε προσωπικά τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, αλλά τις κυβερνητικές πρακτικές.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook