Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της Αστυνομίας για τον εντοπισμό της νεαρής φοιτήτριας που έπεσε θύμα απαγωγής στην Καστοριά, τις οποίες συντονίζουν ανώτατα στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. που μετέβησαν στην ακριτική πόλη.

Η απαχθείσα είναι κόρη πρώην δημάρχου των Ιωαννίνων και οι απαγωγείς ζητούν λύτρα ύψους τεσσάρων εκατομμυρίων ευρώ για να την απελευθερώσουν!

Οι δράστες παρέσυραν σε παγίδα τη νεαρή κοπέλα που σπουδάζει στο τμήμα Δημοσίων Σχέσεων του ΤΕΙ Καστοριάς.

Ενώ διασκέδαζε με μια φίλη της σε μπαρ της πόλης το βράδυ της Τετάρτης, την κάλεσαν στο κινητό της και την ενημέρωσαν ότι τάχα είχε κερδίσει ένα κινητό τηλέφωνο τελευταίας τεχνολογίας, το οποίο έπρεπε να παραλάβει η ίδια από εταιρεία courier στην περιοχή. Η φοιτήτρια ξεκίνμησε αμέσως, αλλά από τότε τα ίχνη της χάθηκαν…

Λίγο αργότερα, ο πατέρας της δέχθηκε ένα τηλεφώνημα από το κινητό της κόρης του και άκουσε εμβρόντητος τους απαγωγείς να του λένε ότι είχαν το κορίτσι στα χέρια τους και απαιτούσαν το ιλιγγιώδες ποσό των 4.000.000 ευρώ για να την απελευθερώσουν! Ο πρώην δήμαρχος επικοινώνησε αμέσως με την ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ. που σήμανε συναγερμό για τον εντοπισμό των δραστών και της νεαρής κοπέλας.

Οι έρευνες, σύμφωνα με το δημοσίευμα στο protothema.gr, γίνονται με απόλυτη μυστικότητα και δεν περιορίζονται μόνο στην Καστοριά, αλλά και σε άλλες πόλεις της χώρας, ενώ έχουν ενημερωθεί και οι αλβανικές αρχές για το ενδεχόμενο οι απαγωγείς να έχουν μεταφέρει το θύμα στην γειτονική χώρα.

Στις έρευνες έχει μπει και το περιβόητο «βαλιτσάκι» της ΕΥΠ, με τους χειριστές του να προσπαθούν να εντοπίσουν την περιοχή από την οποία έγινε το τηλεφώνημα στον πρώην δήμαρχο Ιωαννίνων.

Ως αυτή τη στιγμή, παραμένει άγνωστο αν υπήρξε και νεότερη επικοινωνία των δραστών με τον πατέρα του κοριτσιού.

Απαγωγή φοιτήτριας. Η αστυνομία έχει ξεκινήσει ανακρίσεις.Μετά από τηλεφώνημα, ζητούν 4 εκατομμύρια ευρώ

Φοιτητές, και φίλοι καταθέτουν στην αστυνομία όλες τις πληροφορίες για τα τηλεφωνήματα που δέχτηκε η κοπέλα αλλά και τις τελευταίες επαφές.

Συμφοιτητές δηλώνουν πως δέχτηκε τηλεφώνημα ότι έχει κερδίσει κινητό τηλέφωνο ορίζοντας με την εταιρία courier ραντεβού για να παραλάβει το δώρο της. Μετά, χάθηκαν τα ίχνη της .

Σύμφωνα με αποκλειστικές δηλώσεις στο alphafm.gr ενοίκου δίπλα από το διαμέρισμα της κοπέλας, τα ξημερώματα Πέμπτης ( λίγες ώρες μετά την εξαφάνιση της) ακούσθηκαν φωνές, και γενικά έντονος θόρυβος στις σκάλες αλλά όλοι υπολόγισαν πως έρχεται η φεύγει η παρέα της φοιτήτριας.

Πληροφορίες, σύμφωνα με το δημοσίευμα και το ρεπορτάζ του alphafm.gr, αναφέρουν πως ο πατέρας της κοπέλας είναι πρώην δήμαρχος γειτονικού νομού.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook