Με 21 παίκτες στην αποστολή και τον Βαγγέλη Μάντζιο μέσα σε αυτή ο ΟΦΗ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το Κυριακάτικο παιχνίδι με την Ξάνθη (4μ.μ – ΝΕΤ) στα Πηγάδια.

Ο 28χρονος επιθετικός του ΟΦΗ ταλαιπωρείτε από ελαφρύ διάστρεμμα που αποκόμισε από την προπόνηση της Πέμπτης και την Παρασκευή ακολούθησε θεραπεία ελπίζοντας ότι θα προλάβει να δώσει το παρόν στην αναμέτρηση με την Ξάνθη.

Στην αποστολή του ΟΦΗ συμπεριληφθεί επίσης και ο Μίρνες Σίσιτς παρά το γεγονός ότι ο Σλοβένος δεν βρίσκεται στο 100% από πλευράς φυσικής κατάστασης , αλλά εκτιμήθηκε ότι μπορεί να βοηθήσει αφού έχει ανεβάσει ρυθμούς στις τελευταίες προπονήσεις.

Οι 21 ποδοσφαιριστές που πήρε ο Νίκος Αναστόπουλος μαζί του για το παιχνίδι με την Ξάνθη είναι οι : Βεζυρίδης, Κάρολ, Γαλανόπουλος, Πίτσος. Γεωργίου, Μπουλούτ, Σόουζα, Ταυλαρίδης, Βερόν, Ρόβας, Κάλαϊτζιτς, Ουκάρ, Σουμπίνιο, Παπουλής, Ζορμπάς, Χόρχε Λόπεζ, Ζόρντι Λόπεζ, Μποντόρ, Καμπάνταης, Μάντζιος, και Σίσιτς.

Εκτός αποστολής έμειναν οι τραυματίες Βάντο, Μπούρμπος, Χαριτωνίδης , ο ανέτοιμος Μονιάκης και οι υπεράριθμοι Κατάι, Σαχσανίδης και Νύκταρης.

Στην προπόνηση της Παρασκευής πάντως πέρα από τον Μάντζιο ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε και ο Γεωργίου που έχει ενοχλήσεις στο δικέφαλο αλλά κρίνεται ότι θα είναι έτοιμος για την αναμέτρηση με την Ξάνθη. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν και οι Ρόβας (ενοχλήσεις στη μέση), Σουμπίνιο (ενοχλήσεις στο δικέφαλο), και Ταυλαρίδης (για λόγους ξεκούρασης). Η κατάσταση του Ρόβα και του Ταυλαρίδη δεν εμπνέει ανησυχία ενώ ο Σουμπίνιο διαμαρτυρήθηκε για κάποιες ενοχλήσεις στον δικέφαλο και κυρίως για προληπτικούς λόγους έμεινε εκτός προπόνησης.

Η αποστολή του ΟΦΗ θα αναχωρήσει στις 9.30 το πρωί του Σαββάτου από το Ηράκλειο για την Αθήνα αεροπορικός και στην συνέχεια θα πετάξει στις 12.30 το μεσημέρι για την Καβάλα και ακολούθως θα μεταβεί οδικός στην Ξάνθη. Στην Ξάνθη το Σάββατο στις 6 το απόγευμα θα γίνει η τελευταία προπόνηση του ΟΦΗ που ουσιαστικά θα έχει να κάνει με ένα χαλάρωμα.

Η αποστολή της κρητικής ομάδας μετά το τέλος του αγώνα θα επιστρέψει στην Καβάλα και η άφιξη της στο Ηράκλειο αναμένεται την Δευτέρα το μεσημέρι.

Ο Νίκος Αναστόπουλος μιλώντας στους παίκτες του για το παιχνίδι με την Ξάνθη τους επισήμανε ότι «η Ξάνθη έχει δώσει συνεχόμενα ματς και μπορεί να εμφανιστεί κουρασμένη οπότε πρέπει να μπούμε δυνατά από το πρώτο λεπτό γιατί θα είμαστε πιο ξεκούραστοι από τον αντίπαλο μας».

Οι σκέψεις για την ενδεκάδα

Σε ότι έχει να κάνει με τις σκέψεις του Αναστόπουλου για την αρχική ενδεκάδα ο 53χρονος τεχνικός φαίνεται να έχει καταλήξει στο αρχικό σχήμα το οποίο μπορεί να διαφοροποιηθεί κατά ένα πρόσωπο αν ο Σουμπίνιο δεν μπορέσει να ξεκινήσει από την αρχή στον αγώνα . Σε αυτή την περίπτωση θα πάρει την θέση του στο δεξί άκρο της επίθεσης ο Χόρχε Λόπεθ. Μια πιθανή ενδεκάδα στο 4-3-3 του Ν. Αναστόπουλου είναι αυτή με τους : Κάρολ, Γαλανόπουλο, Πίτσο, Ταυλαρίδη, Γεωργίου, Βερόν, Κάλαϊτζιτς, Ζ. Λόπεθ, Σουμπίνιο (Χ. Λόπεθ), Παπουλή, και Καμπάνταη.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook