Μπορεί η ομάδα μπάσκετ του «Ηράκλειο» να προχώρησε σε ελάχιστες προσθήκες στο ρόστερ του για την φετινή χρονιά όμως φαίνεται ότι οι μεταγραφές για την κρητική ομάδα δεν έχουν τελειώσει. 
Και αυτό γιατί το «Ηράκλειο» βρίσκεται πολύ κοντά στον 37χρονο σέντερ Μάνο Χαλκιαδάκη που στα πρώτα χρόνια της καριέρας του είχε ξαναπαίξει στην κρητική ομάδα και σίγουρα μπορεί να αποτελέσει μια πολύτιμη προσθήκη για το συγκρότημα του Γιάννη Ράλλη κάτω από τα καλάθια. 
Ο Χαλκιαδάκης μάλιστα έπαιξε και στο φιλικό παιχνίδι που έδωσε την Παρασκευή το βράδυ στο Κλειστό του Λίντο το «Ηράκλειο» με τον Εργοτέλη στο οποίο έχασε με 84-87 από το συγκρότημα του Γ. Μαρκάκη. 
Η μεταγραφή του έμπειρου σέντερ αναμένεται να κλείσει σε συνάντηση που θα έχει ο παίκτης με την διοίκηση της ομάδας το Σάββατο. 
Σε ότι έχει να κάνει με το φιλικό ματς με τον Εργοτέλη οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες 72-72 στην κανονική διάρκεια του αγώνα και οι δύο προπονητές αποφάσισαν να παιχτεί και πέμπτο δεκάλεπτο στο οποίο αναδείχθηκε νικήτρια η ομάδα του Εργοτέλη με 87-84. 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook