Δεν ήταν καλά τα αποτελέσματα για τις ομάδες Κ20 του Εργοτέλη και του ΟΦΗ που συμμετέχουν στο αντίστοιχο πρωτάθλημα της Super League.

Ο Εργοτέλης έχασε το Σάββατο το πρωί στο γήπεδο του Μαρτινέγκο από τον Ολυμπιακό με 0-1, ενώ η ομάδα του ΟΦΗ γνώρισε ακόμη μια βαριά ήττα στο πρωτάθλημα αφού έχασε με 5-0 από την αντίστοιχη ομάδα της Ξάνθης.

Εργοτέλης – Ολυμπιακός 0-1

Στο Μαρτινέγκο έγινε ένα αμφίρροπο παιχνίδι με τον Εργοτέλη να κοιτάει στα μάτια την ομάδα του Ολυμπιακού και να χάνει το ματς στις λεπτομέρειες από ένα αυτογκόλ του Κοζορώνη στο 45΄ . Ο ίδιος παίκτης είχε την ευκαιρία να διορθώσει το λάθος του στο 54΄όμως το σουτ που επιχείρησε έξω από την περιοχή χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι του Βλάχου.

Εργοτέλης: Καβουσάκης, Τζανακάκης (82’ Άλλα), Πρωτογεράκης, Καρβουνιάρης, Λουμπάκης, Κοζορώνης, Δωματάς, Μπουχαλάκης, Ευαγγέλου (74’ Γιαλιτάκης), Κούρτι (53’ Ανδρεαδάκης Π.), Μπουρσέλης.

Ολυμπιακός: Βλάχος, Σιώπης, Βαλεριάνος, Ρουγκάλας, Σούλης, Σταμόγιαννος, Παιδάκης (78’ Πασχάλης), Γκόγκιτς, Διαμαντάκος, Σούκιας (63’ Βουτσιώτης), Λυκογιάννης (89’ Δημαράκος).

Ξάνθη- ΟΦΗ 5-0

Μετά το 0-5 από τον Ατρόμητο στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος η ομάδα Κ20 του ΟΦΗ έδειξε ότι χρειάζεται πολύ δουλειά ακόμη καθώς γνώρισε ακόμη μια βαριά ήττα με το ίδιο σκόρ αυτή την φορά από την Ξάνθη για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Στο 27’ ο Ράνος πέτυχε το 1-0, στο 28’ ο Δαμιανάκης με αυτογκόλ το 2-0, στο 30’ ο Γούτας το 3-0, στο 51’ ο Μελισσόπουλος το 4-0 και ο Γούτας έκλεισε το σκορ διαμορφώνοντας το τελικό 5-0 στο 82’.

SKODA Ξάνθη : Αμουτζάκης, Τουργαΐδης (46’ Λάσπατζης), Γούτας, Τσαμούρης, Βασιλειάδης, Τσομπανόπουλος, Τορομανίδης, Δουμάνης (46’ Γούλας), Μπαρέττας (64’ Στεπανιάν), Μελισσόπουλος, Ράνος.

ΟΦΗ: Μπρόκος, Νύκταρης, Μπολάκης, Χριστοδουλάκης (72’ Αδαμάκης), Ντελλα, Κουκάκης, Δαμιανάκης, Κολλιακουδάκης, Σκούτελης, Βλαχάκης (68’ Φραγκιαδάκης), Παπαδιός.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook