Αν και βρέθηκε να χάνει με 0-1 μέχρι το 77\’ ο Ακρίτας κατάφερε μια μεγάλη ανατροπή με αποτέλεσμα να κερδίσει 3-1 τον Γρανίτη και να κάνει το “2 στα 2”. Για τον 2ο όμιλο νίκες σημείωσαν επίσης ο ΔΑΑΟΧ και η Ασπίδα. Στον 1ο όμιλο τα Περιβόλια “πέρασαν” από τις Καλύβες, ενώ ισόπαλα έληξαν τα ματς σε Μοναχή Ελιά και Πλατανιά.

Στο Βάμο ο Γρανίτης προηγήθηκε στο 15\’ με τον Μιχ. Μαραγκάκη αλλά ο Ακρίτας “γύρισε” το παιχνίδι με τα γκολ των Κελαϊδή (77\’), Κισσανάκη (78\’) και Λιονάκη (87\’).

Ο ΔΑΑΟΧ πήρε το πρώτο “τρίποντο” στο πρωτάθλημα με 2-1 στην έδρα της Θύελλας (10\’ Κοπάτσι, 82\’ Μπολανάκης-90\’ Σταθάκης), ενώ και η Ασπίδα κέρδισε στη Σούδα την Κορωνίδα με 1-0 (φώτο με πρωταγωνιστή τον νεαρό Πάτα) και σκόρερ τον νεαρό Πατακάκη, πετυχαίνοντας την δεύτερη νίκη της σε ισάριθμα παιχνίδια.


Ο ΑΟ Περιβολίων για τον 1ο όμιλο επικράτησε εκτός έδρας του Τιτάν με 3-0, ενώ το 1-1 ήταν το αποτέλεσμα στις αναμετρήσεις Ιωνία-Άρης Σούδας (74\’ Παντελακάκης-30\’ πεν. Βλαχάκης) και Αστέρας Μαν.-Δόξα Παχ. (90\’+ Μουντάκης-67\’ Μαρακάκης)

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook