Ένα εκκλησάκι αφιερωμένο στον προστάτη του, τον Άγιο Σπυρίδωνα, δεσπόζει στο προαύλιο του πατρικού σπιτιού του Μανόλη Κονταρού που ανήμερα της γιορτής του Αγίου, στις 12 Δεκεμβρίου του 2010, κινδύνευσε να χάσει τη ζωή του από σοβαρό τροχαίο.

Τόσο ο ίδιος όσο και οι δικοί του άνθρωποι πιστεύουν ότι φύλακας – άγγελος του στον Γολγοθά αυτόν είναι ο Άγιος Σπυρίδωνας για αυτό ένας καρδιακός του φίλος, ο Σταύρος πήρε την πρωτοβουλία και έφτιαξε το εκκλησάκι στο οποίο θα δοθεί το όνομα του Αγίου στις 12 Δεκέμβρη που θα γίνουν και τα θυρανοίξια.

«Όπου και αν βρίσκομαι ακόμη και στα πέρατα της γης, κάθε χρόνο στις 12 Δεκεμβρίου θα επισκέπτομαι την Κρήτη για να λειτουργώ για τη γιορτή του αγίου» δήλωσε στην Εσπρέσσο ιδιαίτερα συγκινημένος ο Μανώλης.

Υπενθυμίζεται ότι από το σοβαρό τροχαίο που συνέβη πριν από περίπου εννέα μήνες ο τραγουδιστής τραυματίστηκε σοβαρά στο θώρακα και τη σπονδυλική στήλη. Σχεδόν αμέως υποβλήθηκε σε επεμβάσεις στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» και στη συνέχεια νοσηλεύτηκε για μήνες στη Πανεπιστημιακή Ορθοπεδική Κλινική της Χαϊδελβέργης.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook