Γης μαδιάμ τα έκαναν στο Παγκρήτιο Στάδιο οι οπαδοί του Ολυμπιακού στο ματς με τον Εργοτέλη στις θύρες που φιλοξενήθηκαν. 
Μετά το τέλος του αγώνα οι υπεύθυνοι ασφαλείας του αγώνα βλέποντας τις θύρες 4, 5, 6, και 7 στις οποίες κάθονταν οι οπαδοί της φιλοξενούμενης ομάδας αντίκρισαν μια τραγική εικόνα. 
Δεκάδες σπασμένα καθίσματα πολλά συνθήματα γραμμένα στους τοίχους, αλλά και περιμετρικά στις θύρες 4,5,6 και 7 ενώ και οι τουαλέτες στις συγκεκριμένες θέσεις υπέστησαν σοβαρές υλικές ζημιές. 
Το ύψος της ζημιάς είναι αρκετά υψηλό αλλά η τελική εκτίμηση θα γίνει την Κυριακή το πρωί με το πρώτο φως της ημέρας. 
Το δυσάρεστο σε όλη αυτή την ιστορία είναι ότι ο μεγαλύτερος όγκος των οπαδών των «ερυθρολεύκων» προερχόταν από περιοχές της Κρήτης και έδειξαν ότι δεν σεβάστηκαν ένα δικό τους Στάδιο. 
Τέλος αξίζει να αναφερθεί ότι και κατά την είσοδο των οπαδών του Ολυμπιακού στο γήπεδο δημιουργήθηκαν συμπλοκές με τους άνδρες ασφαλείας του γηπέδου την ώρα που κάποιοι οπαδοί των «ερυθρολεύκων» προσπάθησαν να μπουν χωρίς εισιτήριο στο γήπεδο και υπήρξαν συμπλοκές με αποτέλεσμα να υπάρχει ένας τραυματίας φίλαθλος του Ολυμπιακού και ένας ελαφρά τραυματίας άνδρας της εταιρίας φύλαξης του γηπέδου. Μετά την χρήση δακρυγόνων από την Αστυνομία η ένταση εκτονόθηκε. 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook