Την ευκαιρία να τεστάρει το βαθμό ετοιμότητας τόσο των νέων ποδοσφαιριστών που αποκτήθηκαν όσο και της ομάδας του γενικότερα είχε την Τρίτη ο Τίμος Καβακάς στο πλαίσιο του φιλικού αγώνα με την Ιωνία που πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο του Μάλεμε και έληξε με το εντυπωσιακό 8-1 για τον Πλατανιά. Ο 38χρονος προπονητής έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος από τη διάθεση που επέδειξαν οι παίκτες του από τους οποίους περιμένει να είναι απόλυτα έτοιμοι στο δύσκολο παιχνίδι με την Παναχαϊκή στην επανέναρξη του πρωταθλήματος.

Ανάμεσα στους παίκτες που χρησιμοποιήθηκαν ήταν και Γιώργος Κατρανίτσας που αποτελεί το τέταρτο νέο πρόσωπο στον Πλατανιά και ο οποίος έπαιξε για ένα ημίχρονο (το πρώτο) δείχνοντας πως βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση. Σύμφωνα με όσα δήλωσε ο 20χρονος αριστερός μπακ που αναμένεται να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο εντός της εβδομάδας: «Xαίρομαι που ήρθα στον Πλατανιά. Οι πρώτες μου εντυπώσεις από τη νέα μου ομάδα είναι οι καλύτερες. Οι άνθρωποι του Πλατανιά όπως και ο προπονητής έδειξαν ότι μ’ εμπιστεύονται. Είμαι εδώ για να βοηθήσω όσο μπορώ. Στον Πλατανιά υπάρχει πολύ καλό υλικό και πιστεύω όχι μόνο στη σωτηρία που θέλουν να λένε αλλά σε κάτι ψηλότερο για τον Πλατανιά, γιατί αξίζει. Πράγματι, πέρσι είχα παίξει αντίπαλος του Πλατανιά και θα έλεγα πως από τότε, ήταν πολύ δεμένη ομάδα. Πιστεύω πως ήρθα σ’ ένα σύλλογο που δουλεύει σωστά. Όλα τα παιδιά με αγκάλιασαν από την πρώτη στιγμή. Είναι μία οικογένεια. Για το αν θα μπορέσω να καθιερωθώ στην 11άδα, αυτό είναι θέμα καθαρά του προπονητή μου, αυτός θα κρίνει. Εγώ πάντως είμαι στη διάθεσή του».

Σχετικά με τις μεταγραφές, ο Τίμος Καβακάς τονίζει πως, «με την προσθήκη των τεσσάρων παιδιών που πήραμε, πιστεύω ότι θα έχουμε καλύτερη εικόνα, γι’ αυτό άλλωστε ήρθαν και στην ομάδα. Ουσιαστικά για εμάς η προετοιμασία για το παιχνίδι με την Παναχαϊκή έχει ξεκινήσει από την περασμένη εβδομάδα. Νομίζω ότι ακόμα είναι πολύ νωρίς για να κρίνουμε τις μεταγραφές, οι οποίες έγιναν με το σκεπτικό, οι παίκτες που θα έρθουν να μπορούν να βοηθήσουν. Ο χρόνος και τα παιχνίδια θα δείξουν εάν βγούμε σωστοί στις επιλογές που έχουμε κάνει. Για τον Τουρνά, πράγματι, τον περιμένουμε να έρθει στα Χανιά για να υπογράψει».

Μεγάλος πρωταγωνιστής για τον Πλατανιά στο φιλικό με την Ιωνία ήταν ο Νίκος Κατσικοκέρης που σημείωσε έξι γκολ ενώ τα άλλα δύο πέτυχαν οι Πιτσόκος και Μαρτσάκης. Για την Ιωνία το γκολ της τιμής πέτυχε με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι ο Πάττας.

Η σύνθεση του Πλατανιά: Λιούρδης (46’ Βλαχάκης), Παληγεώργος, Τζανής (46’ Γεωργόπουλος), Κατρανίτσας (46’ Παπαδημητρίου), Αθανασιάδης, Πότσι, Μουνάφο (46’ Μπελεβέτης), Προβατίδης, Πιτσόκος (46’ Μαρτσάκης), Μιρτσέτα (46’ Λούκεζ), Κατσικοκέρης (46’ Μπαξεβάνης)

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook