Aυτή είναι η Ελληνίδα που κλέβει την καρδιά του Χαλίτ Εργκέντς, του αγαπημένου του ελληνικού κοινού «Ονούρ» από τις «Χίλιες και μία νύχτες», ο οποίος στον δεύτερο κύκλο της τηλεοπτικής σειράς την ερωτεύεται κεραυνοβόλα.

Η εντυπωσιακή Ελληνίδα ηθοποιός ανοίγει την καρδιά της αποκλειστικά στην «Espresso της Κυριακής» και μιλάει για τον ρόλο της στην τουρκική υπερπαραγωγή αλλά και για τον δημοφιλή συμπρωταγωνιστή της.

Η Ρώμη Βασιλειάδη δεν είναι ακόμη μία μελαχρινή ηθοποιός που ανοίγει τα φτερά της στην Τουρκία. Η νεαρή καλλιτέχνιδα γεννήθηκε στην Κωνσταντινούπολη, έχοντας τις καλύτερες παιδικές αναμνήσεις. Ο πατέρας της είναι γνωστός επιχειρηματίας, ωστόσο εκείνη αποφάσισε να έρθει στην Ελλάδα, να στηριχτεί στα πόδια της και να κάνει το όνειρό της πραγματικότητα κερδίζοντας τους πάντες τόσο με την ομορφιά όσο και με τον χαρακτήρα της.

«Έχω ασχοληθεί με το θέατρο και έχω παίξει στις τηλεοπτικές σειρές “Ερωτας” στον ΑΝΤ1 και “Ματωμένα χώματα” του Κώστα Κουτσομύτη. Η επιτυχία που γνωρίζουν τα τουρκικά έργα στη χώρα μας και η αναγνώριση που απολαμβάνουν οι Τούρκοι πρωταγωνιστές έχουν αποτελέσει δέλεαρ για πολλούς νέους ηθοποιούς.

«Κατόπιν παρότρυνσης του μάνατζέρ μου Κώστα Ανδριανόπουλου από τον Μάιο έφυγα, διότι ήταν άγονο μέρος η Ελλάδα για δουλειές. Έμεινα ενάμιση μήνα στην Τουρκία με πολύ τρέξιμο και κυνήγι. Γνώρισα τον Γιουσούφ, φίλο του Κενάν Ιμιρζαλίογλου, ο οποίος τώρα είναι μάνατζερ αλλά πριν ήταν παραγωγός. Βγήκαμε όλοι μαζί για φαγητό και εκεί με παρότρυναν να πάω στο πρακτορείο Oxygen που συνεργάζεται με την παραγωγή του σίριαλ “Χίλιες και μία νύχτες” και της σειράς “Σουλεϊμάν ο μεγαλοπρεπής”.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook