Πολύ μεγάλο ήταν το ενδιαφέρον των πολιτών για τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης που πραγματοποίησε η εταιρεία “Cretan Polls” και η οποία πρωτοδημοσιεύθηκε στο Flashnews.gr αναφορικά με τις επιπτώσεις από την πολιτική κατάσταση στο Νομό Χανίων.

Όμως ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει και το πώς σχολίασαν πολίτες τα αποτελέσματα της συγκεκριμένης δημοσκόπησης, τόσο στο Flashnews.gr, όσο και στο “protothema.gr” το οποίο αναδημοσίευσε, μέσω του Flashnews, την δημοσκόπηση.

Οι πολίτες, που έγραψαν τα σχόλια, είναι ιδιαίτερα επικριτικοί σε ορισμένα από τα αποτελέσματα, ειδικά σε ότι αφορά στα ποσοστά που – σύμφωνα με την δημοσκόπηση – δίνουν οι Χανιώτες σε κάποια κόμματα.

Ενδεικτικά κάποια σχόλια όπως εστάλησαν στο Flashnews ή  δημοσιεύθηκαν στο “protothema.gr” είναι τα εξής :

– «ΜΕ αφορμή την δημοσκόπηση για το Νομό Χανίων: Είναι δυνατόν οι μετά απ\’ όλα αυτά, πάλι το ΠΑΣΟΚ να βγάζουν πρώτο! Είναι δυνατόν η Μπακογιάννη να είναι δεύτερη παρόλο που εχει σχέση με το σκάνδαλο SIEMENS? Είναι δυνατόν να ακολουθούν τα αριστερά κόμματα με την αντεθνική τους ρητορία; Ε.. τότε καλά να πάθουμε!»

– «ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ. ΔΥΣΗ ΔΕΥΤΕΡΟ ΚΟΜΜΑ? ΚΟΥΜΠΑΡΟΣ ΤΟΥ ΔΡΑΚΟΥΛΑ Ο ΔΗΜΟΣΚΟΠΟΣ? ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ. ΡΕ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΤΟ ΠΤΩΜΑ ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ.ΤΗΝ ΕΦΑΓΕ Η ΑΝΤΙΠΥΡΑΥΛΙΚΗ ΑΣΠΙΔΑ»

– «ΚΑΙ ΠΑΛΙ Η ΕΛΠΙΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΥΓΗ ΤΟΥ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΥ ΣΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ!Η ΚΡΗΤΗ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΛΟΓΙΚΗΣ.ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΑΛΛΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ,ΤΑ ΛΑΘΗ ΜΑΣ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ.ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΠΑΛΙ!!!»

– «δηλαδή το 50% του 50% του εκλογικου σωματος συνεχίζει να εναποθετει τις ελπιδες του στο μνημονιακο τετραπολο πασοκ νδ δησυ λαος, ε ρε ντοματια που χει να πεσει»

– «Το σοκ δεν είναι αυτό. Το σοκ είναι ότι παρ\’όλα αυτά που συμβαίνουν στη χώρα, οι Χανιώτες εξακολουθούν να ψηφίζουν Πασόκ! Τελικά μου φαίνεται ότι οι Κρητικοί έχουν ανθότυρο για εγκέφαλο.»

– «Μα καλά υπάρχει κάποιος που να θεωρεί αυτή την δημοσκόπηση αξιόπιστη;;; Αβάντα σε ΠΑΣΟΚ-ΝΤΟΡΑ-ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΚΑΝΕΙ…Πετά και το ΚΚΕ και Οικολόγους ψηλά έτσι για τα μάτια του κόσμου…Ζήτω το μνημόνιο!!!! Πάρτε κι άλλα μέτρα!!!»

– «To ΠΑΣΟΚ που χρόνια τώρα δεν έκανε τίποτα στην Κρήτη, παραμένει πρώτο κόμμα. Τι να πεις…»

– «ετσιιιιιιιι θελετε αγγ…ρι πολυ…..αφου θα ψηφιζατε παλι τους αθλιους (πασοκ, ντορα,νδ) .. ααα ρε κολημμενα κοματικοποιημενα γερασμενα μυαλα….»

– «ρε αντε χε/τε μας. ΔΗΛΑΔΗ ΡΕ ΚΑΛΟΠΑΙΔΑ ΤΟΥ ΠΘ ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΛΟ ΓΚΑΛΟΠ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ 2 ΜΗΝΕΣ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΡΕΥΣΕΙ? μονο στα χανια γινονται γκαλοπ με το μητσοτακεικο στο 11.3%? ε? με το κομματι σας πληρωσε το αρθρο ο δρακουλας η εχει συνδρομη? σα δεν ντρεπεστε ολοι στα ΜΜΕ λεω γω! οταν ειχε χασει την προβαδισμα η ΝΔ το 2008 ειχαμε καθε βδομαδα γκαλοπ με τον τσιπρα υποτειθεται στο 15% για να κουρδιζετε τον κοσμο. τωρα θελετε να συγκαλυψετε την καταρευση του ΓΑΠ – θα θελατε και Μητσοτακισα στον ρολο Τσιπρα αλλα που να βρειτε γκαλοπ να παιρνει πανω απο 0.000%- και γιαυτο ολα τα γκαλοπ εχουν εξαφανιστει. Συγχαρητηρια για το φοβερο γκαλοπ που ανακαλυψατε!»

– «Μακαρι οι κρητικοι να παθουν κι αλλα …Αυτοι βγαζουν μια ζωη ΠΑΣΟΚ. Καλα να παθουν. Να τους κοψουν κι αλλο και μισθους και συνταξεις και να βγουν να ρενουν με λουλουδια τον ανεκδιηγητο αχρηστο ανικανο Γιωργακη. Χωσε κι αλλο Τζεφρυ!»

– «24% στην πράσινη κρήτη – χανιά με 52% Πασοκ στις νομαρχιακές και πάλι καλά να λες. Συσπείρωση ψηφοφόρων ΠΑΣΟΚ 32%. Πάτος το κίνημα»

– «Έτσι μπράβο. Συνεχίστε Ψηφίζετε Τζέφρευ, Ντορούλα και Καρατζα-φύρερ που ψήφησαν και το μνημόνιο και το ξεπούλημα της χώρας, και Σαμαρά κάποιοι αμετανόητοι γαλάζιοι.. Τα πρόβατα που βόσκουν στα βουνά της Κρήτης είναι πιο έξυπνα από τους περισσότερους ψηφοφόρους.»

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook