Τις εγκαταστάσεις του συλλόγου Γονέων και Φίλων Ατόμων με Αναπηρία «Δικαίωμα στη Ζωή», επισκέφτηκαν πριν το παιχνίδι με τον Εργοτέλη αντιπροσωπεία στελεχών του Ολυμπιακού έπειτα από πρωτοβουλία της Διοίκησης του συλλόγου και του προέδρου Βαγγέλη Μαρινάκη.

Την αντιπροσωπεία αποτελούσαν ο αντιπρόεδρος της Π.Α.Ε. Γ. Μώραλης, ο δ/νων σύμβουλος της Θρύλος Α.Ε. Γ. Παύλου, ο τεχνικός σύμβουλος της διοίκησης Ν. Κοβάσεβιτς, ο γενικός αρχηγός του ποδοσφαιρικού τμήματος Τ. Μητρόπουλος, οι σκάουτερ Γ. Αμανατίδης και Γ. Κοκκολάκης και το στέλεχος της ακαδημίας ποδοσφαίρου Β. Νάνος, καθώς και παιδιά από τις σχολές ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού από τα Χανιά και το Ηράκλειο.

Τα παιδιά των σχολών ποδοσφαίρου μοίρασαν δώρα στα παιδιά του συλλόγου «Δικαίωμα στη Ζωή», ενώ η Π.Α.Ε. Ολυμπιακός προσέφερε για την ενίσχυση των δραστηριοτήτων του ιδρύματος το ποσό των 5.000 ευρώ.

Ο αντιπρόεδρος της Π.Α.Ε Γ. Μώραλης τόνισε την άλλη, πέρα από τον καθαρά αγωνιστικό τομέα, διάσταση του Ολυμπιακού, που οφείλει όπως είπε να έχει τον κοινωνικό του ρόλο και να στηρίζει αξιέπαινες προσπάθειες που έχουν ως στόχο την προσφορά στο σύνολο της κοινωνίας μας.

Από την πλευρά του ο πρόεδρος του συλλόγου «Δικαίωμα στη Ζωή» Π. Σημαντηράκης ευχαρίστησε τη διοίκηση του Ολυμπιακού για την σημαντική προσφορά της και τόνισε την σπουδαιότητα που έχει η στήριξη από ένα σύλλογο όπως ο Ολυμπιακός. Παράλληλα ευχήθηκε η κίνηση αυτή να βρει μιμητές, προκειμένου να είναι εφικτή η λειτουργία ιδρυμάτων όπως το \”Δικαίωμα στη ζωή\”, το οποίο φιλοξενεί και εκπαιδεύει τα παιδιά, βοηθώντας τα να ενταχθούν στο κοινωνικό σύνολο και παρέχοντας ταυτόχρονα και την βοήθεια που χρειάζονται οι γονείς τους.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook