Την Τετάρτη, 28 Σεπτεμβρίου στις 22:00 στο ΔΕΚΚ – Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Κρήτης στη πρώην Αμερικάνικη Βάση Γουρνών “Magic is Back”

Μετά την επιτυχία της πρώτης Latin βραδιάς, η μαγεία του ρυθμού, της μουσικής και της κίνησης επιστρέφει. Το δεύτερο Latin party στο φουαγιέ της έκθεσης “Marilyn Monroe in the Arts”, είναι γεγονός και επιφυλάσσει πολλές εκπλήξεις για τους λάτρεις της τέχνης και του χορού.

Guest star της βραδιάς ο μάγος Vitalio. Οι ομάδες Duende dance club – Dusan Stojancev, Nena’s Academy και Tango Salsa Heraklion Club θα προσφέρουν μαθήματα Latin (19:30 ως τις 22:00) αλλά και θα παρουσιάσουν Latin, Tango και Hip-Hop χορευτικά shows. Τέλος, η ομάδα Cordao de Ouro θα κάνει επίδειξη Capoeira.
Αμέσως μετά θα ακολουθήσει η βραδιά Latin (22:00).

Ταυτόχρονα, ένα μόνο μήνα πριν πέσει και επίσημα η αυλαία της έκθεσης “Marilyn Monroe in the Arts”, οι επισκέπτες θα μπορούν να περιηγηθούν ανάμεσα στα 240 αυθεντικά εκθέματα, φιλοτεχνημένα από 80 διεθνείς καλλιτέχνες, τα οποία είναι εμπνευσμένα από την πιο διάσημη γυναίκα του 20ου αιώνα.

Στην τιμή του εισιτηρίου συμπεριλαμβάνονται:

• Ποτό
• Magic show με τον μάγο Vitalio
• Σεμινάρια Latin
19:30-20:20 Salsa Rueda – \”Tango Salsa Heraklion Club\”
20:30-21:20 Tango – \”Nena\’s Academy\”
21:30-22:00 Cha Cha – \”Duende Dance Club\”
• Είσοδος στην έκθεση “Marilyn Monroe in the Arts”

Κατά τη διάρκεια της βραδιάς θα παρουσιαστούν:
• Latin, Tango και Hip-Hop χορευτικά shows
• Επίδειξη Capoeira

Γενική είσοδος: 8 ευρώ

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook