Στο γεγονός ότι η ομάδα του δεν κατάφερε να βρει ρυθμό στο παιχνίδι της λόγω του ότι για ένα μήνα δεν κατάφερε να δώσει επίσημο αγώνα στάθηκε ο Νίκος Αναστόπουλος στις δηλώσεις του στη συνέντευξη τύπου μετά το τέλος της αναμέτρησης στα Πηγάδια.

Στην τοποθέτηση του ο προπονητής του ΟΦΗ επισήμανε : «Μετά από σχεδόν ένα μήνα χωρίς να έχουμε δώσει κανένα επίσημο παιχνίδι, είναι λογικό να μην έχουμε ρυθμό. Ξέραμε ότι θα είχαμε δύσκολο έργο στο σημερινό παιχνίδι, απέναντι σε μία καλή ομάδα όπως η Ξάνθη, η οποία ήθελε πολύ τη νίκη και κυνηγούσε τους βαθμούς. Ήταν καθοριστικά τα σημεία του αγώνα στα οποία δεχτήκαμε τα γκολ, αφού το ένα ήρθε λίγο πριν τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου και το δεύτερο στις αρχές του δεύτερου 45λεπτου. Παρόλα αυτά όμως δεν το βάλαμε κάτω, προσπαθήσαμε, μειώσαμε το σκορ, αλλά δυστυχώς μέχρι εκεί. Θεωρώ ότι στο 3-1 υπήρξε φάουλ του Καζάκη στον Κάρολ».

«Ήμασταν καλύτεροι από τον αντίπαλο»

Παρά τη νίκη επί του ΟΦΗ ο Μαρίνος Ουζουνίδης παρέμεινε προσγειωμένος, όμως και ανακουφισμένος για τους πρώτους βαθμούς που κατέκτησε η ομάδα του: «Ήταν μία δίκαιη νίκη, αφού ήμασταν καλύτεροι από τον αντίπαλο. Στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα είχαμε ρυθμό και αν εξαιρέσουμε τα πρώτα λεπτά, είχαμε την υπεροχή και τον έλεγχο. Ξέραμε τι θέλαμε και τι ζητούσαμε κόντρα στον ΟΦΗ.
Είχαμε σίγουρα πίεση και άγχος, λόγω των προηγούμενων άσχημων αποτελεσμάτων. Θέλαμε τη νίκη πάση θυσία και την πήραμε. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου για τη νίκη, την ηρεμία και την αυτοσυγκέντρωση. Αν και θεωρώ πως βάσει εικόνας θα έπρεπε να έχουμε περισσότερους βαθμούς στο πρωτάθλημα, αυτό που μένει είναι τα αποτελέσματα. Έχουμε μόνο τρεις βαθμούς\”.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook