Ο Α.Ο. Χανιά κατάφερε και πήρε την φιλική ρεβάνς από την Επισκοπή αφού επικράτησε με 2-0 στο «Θ. Βαρδινογιάννης».

Η ομάδα του Γιάννη Πετράκη έδειξε καλό αγωνιστικό πρόσωπο και έβαλε τις βάσεις για την επικράτηση από το πρώτο ημίχρονο με το γκολ του Βεστάκη στο 35’, να είναι αυτό που διαμόρφωσε το 0-1 με το οποίο πήγαν οι δυο αντίπαλοι στα αποδυτήρια. Ο Κισαμίτης φορ των «μπλε» είχε και δοκάρι στο 5’.

Ο Μπακάκης στο 80’ με ιδανική εκτέλεση φάουλ διαμόρφωσε το τελικό 0-2, με τους νικητές να απειλούν και με τον Αργυρίου για ακόμα ένα γκολ.

Από την άλλη το συγκρότημα του Γιώργου Ξηράκη υπέστη την δεύτερη σερί εντός έδρας ήττα της σε φιλικό παιχνίδι, προηγήθηκε το 0-1 του Σαββάτου με Μινώταυρο, χάνοντας πάντως ευκαιρίες με τους Ταμάμη και Κοζανίδη για να σημειώσει κάποιο γκολ.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Βοσκάκης (Super League).

Επισκοπή (Γιώργος Ξηράκης): Βογιατζιδάκης, Ζαμπετάκης, Β. Κατσαμάς, Μποτωνάκης, Μανταδάκης (75\’ Αργυράκης), Μπαστάκης (75’ Χνάρης), Κεφαλούκος, Μουρτζανός (70’ Γωνιωτάκης), Αντιασβίλι (75’ Κοζανίδης), Βελονάκης, Ταμάμης.

Α.Ο. Χανιά (Γιάννης Πετράκης): Ευστρατίου (46’ Πάντος), Μπακάκης, Κορδονούρης (82’ Τσαρτσίδης), Σελινιωτάκης (82’ Βαρουξάκης), Μποχώνης (82’ Στυλιανάκης), Αντωνόπουλος (82’ Παπαδάκης), Ανωγειανάκης, Αργυρίου (82’ Φάμπιο), Πλουσής (66’ Τζανάκης), Βεστάκης (66’ Βαν Ντερ Χουφτ).

 

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook