Ικανοποίηση αλλά και χαμηλούς τόνους κρατάνε στον Πλατανιά και μετά τη νίκη επί της Χερσονήσου. Ο Καβακάς μετά το 2-0 στο κρητικό ντέρμπι ήταν απόλυτα ευχαριστημένος από την απόδοσή των παικτών του αλλά και την 9η νίκη της ομάδας του, χάρις στην οποία ο Πλατανιάς διατηρήθηκε ψηλά στη βαθμολογία και μέσα στο κόλπο της ανόδου.

Ο τεχνικός του Πλατανιά δεν στέκεται μοναχά στη νίκη, αλλά κυρίως στη νέα εξαιρετική εμφάνιση της ομάδας του, η οποία δεν άφησε κανένα περιθώριο στη Χερσόνησο. Δυο γκολ, αλλά τόσα δοκάρια, πολλές χαμένες ευκαιρίες και συνεχώς καλό ρυθμό είναι τα στοιχεία που δίνουν κάθε λόγο στον Καβακά να αισιοδοξεί ενόψει της δύσκολης και απαιτητικής συνέχειας.

«Η ομάδα και αυτή τη φορά ήταν όπως τη θέλω εγώ και όλοι στο Μάλεμε. Νίκησε εύκολα και πρόσφερε αρκετό θέαμα στους φιλάθλους, οι οποίοι νομίζω ότι ευχαριστήθηκε ποδόσφαιρο» επεσήμανε ο Καβακάς ο οποίος δεν παρέλειψε να δώσει το σύνθημα για τη συνέχεια «Αυτές οι εμφανίσεις μας γεμίζουν αισιοδοξία για τη συνέχεια. Όμως δεν γίνεται να σταθούμε περισσότερο στο παιχνίδι με τη Χερσόνησο. Ακολουθεί ένα μεγάλο παιχνίδι με τη Ρόδο στο οποίο χρειάζεται μεγάλη συγκέντρωση και προσοχή. Κάθε ματς από δω και πέρα είναι ένας τελικός…»

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook