Ο Νίκος Αναστόπουλος δεν μπορούσε να κρύψει την ικανοποίηση του τόσο για το 3 -1 επί του Ιωνικού όσο και από την εμφάνιση της ομάδας του, που άφησε υποσχέσεις για το μέλλον.

 «Το Θετικό είναι ότι καταφέραμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς που είναι και το ζητούμενο. Παράλληλα μετά από καιρό πέρα από την ουσία καταφέραμε να προσφέρουμε και θέαμα στους φιλάθλους της ομάδας μας. Στα δύο ημίχρονα χάσαμε πολλές ευκαιρίες για να βάλουμε και άλλα γκολ και σε αυτό βοήθησε και ο Ιωνικός που δεν κλείστηκε και προσπάθησε να παίξει ανοικτό ποδόσφαιρο.

Το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμα και οι δυνατότητες της ομάδας είναι πολύ μεγαλύτερες από αυτές που δείξαμε σήμερα. Χρειάζεται σοβαρότητα και πειθαρχία για την συνέχεια γιατί ακολουθεί ένα πολύ δύσκολο και καθοριστικό παιχνίδι στη Ρόδο με τον Διαγόρα».

Αξίζει ένα μεγάλο μπράβο στον κόσμο γιατί μετά το 0-1 του Ιωνικού δεν σταμάτησε σε κανένα σημείο του αγώνα να μας δίνει ώθηση».

 Τσίρκοβιτς: «Συγχαρητήρια στον ΟΦΗ για την καθαρή νίκη»

Από την άλλη πλευρά, ο  προπονητής του Ιωνικού Μίκι χαρακτήρισε δίκαιη τη νίκη του ΟΦΗ ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί στα προβλήματα της ομάδας του:

«Συγχαρητήρια στον ΟΦΗ για την καθαρή νίκη που πέτυχε. Εμείς είμαστε μια νέα ομάδα γιατί έγιναν συνολικά 16 μεταγραφές και τα παιδιά είναι μόλις πέντε μέρες όλοι μαζί. Ο Ιωνικός είναι ένα ιστορικό σωματείο αλλά έχει πολλά προβλήματα και περνάει τις πιο δύσκολες στιγμές της ιστορίας του. Θα τα δώσουμε όλα όμως μέχρι το τέλος για την παραμονή στην κατηγορία».