Άρχισαν τα όργανα στο νέο πρωινό του ΑΝΤ1 πριν καλά καλά ξεκινήσει και καταλάβουμε κι εμείς περί τίνος πρόκειται. Σύμφωνα με την «Πρωινή Μελέτη», οι σχέσεις της Λίτσας Πατέρα και της Αργυρώς Μπαρμπαρίγου βρίσκονται υπό πολικές θερμοκρασίες και ο λόγος είναι ότι και οι δύο διεκδικούν την ίδια τηλεοπτική ζώνη στο διευρυμένο πρωινό του ΑΝΤ1.

Στα σχέδια του καναλιού είναι, όπως δημοσιεύει το star.gr, η ενότητα της Λίτσας Πατέρα να μεταφερθεί και να συμπιεστεί αρκετά, αφού θα βγαίνει να λέει τα ζώδια από τις 09:40 – 09:50. Η κα Πατέρα όμως ήθελε να αυτονομηθεί, να έχει τη δική της ξεχωριστή ενότητα, στην οποία δεν θα παρεμβαίνει κανείς και κυρίως δεν θα τη διακόπτει κανείς, όπως γινόταν στο παρελθόν και την εκνεύριζε.

Ωστόσο, στον ΑΝΤ1 θεωρούν ότι η αστρολογία είναι ξεπερασμένη και δεν ενδιαφέρει κυρίως τα νεανικά κοινά, τα οποία θέλει να «χτυπήσει» το κανάλι. Σκέφτονταν μάλιστα να την απομακρύνουν εντελώς, όμως οι μακροχρόνιες σχέσεις της με τον σταθμό τούς έκανε να το σκεφτούν καλύτερα, αφού θέλησαν να αποφύγουν τις αντιδράσεις.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής, ο ουσιαστικός λόγος για το ψαλίδισμα του χρόνου της Λ. Πατέρα είναι η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου, η οποία ζήτησε αυτόνομη ώρα, για να μην τη διακόπτουν.

Η Αργυρώ ήθελε εξαρχής περισσότερο τηλεοπτικό χρόνο για τις συνταγές της και για την ίδια η καταλληλότερη ώρα ήταν από τις 10:00 – 10:30, ώρα που διεκδικούσε και η αστρολόγος.

Λίτσα Πατέρα και Αργυρώ Μπαρμπαρίγου φέρονται να είναι στα μαχαίρια, αν και οι δύο κυρίες στις συναντήσεις με τους ανωτέρους του καναλιού και στις συσκέψεις κρατούν χαμηλούς τόνους.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook