Σε συνέντευξή της στην «Πρωινή Μελέτη», η Σόφη Πασχάλη παραδέχθηκε πως, μετά το πέρασμά της από την τηλεόραση, ζήτησε τη βοήθεια ψυχολόγου.

«Όταν ξεκίνησα με τα τηλεοπτικά, ζορίστηκα, και μετά άρχισε να με παίρνει η μπάλα κι έκανα πράγματα που δεν ήθελα, απλά γιατί έπρεπε. Έφτασα να μην ξέρω τι πραγματικά ήθελα να κάνω και ζήτησα βοήθεια. Με βοήθησε μια γυναίκα, μια ψυχολόγος. Αισθανόμουν ότι βυθιζόμουν, ήταν μια κατρακύλα» εξομολογήθηκε η πρώην γυμνάστρια του «10 με 1 μαζί», ενώ πρόσθεσε: «Θα ήμουν πιο αυστηρή, αν θα ξανάβγαινα στην τηλεόραση».

Μάλιστα, όταν ρωτήθηκε για τα προβλήματα που αντιμετώπισε στη συνεργασία της με το δίδυμο των Χαριτάτου- Καραμέρου, τόνισε: «Δεν θέλω να πάμε πίσω, είναι περσινά ξινά σταφύλια. Το σήμερα είναι αυτό που μετράει άλλωστε, είμαι μια χαρά», ενώ σχετικά με την ενδεχόμενη επιστροφή της στην τηλεόραση, σχολίασε: «Αν υπήρχε κάτι το οποίο μου άρεσε, ναι, γιατί όχι;», Παράλληλα, αποκάλυψε ότι της είχε γίνει μια πρόταση για τη φετινή σεζόν: «Είχα κάτι που συζήτησα, αλλά πολύ αόριστα και αφορούσε τη μεσημεριανή ζώνη».

Όσο για την προσωπική της ζωή και τη σχέση της με τον επιχειρηματία Γιώργο Μητρόπουλο: «Είμαι πολύ ήρεμη κατ\’ αρχάς. Είμαι 8 μήνες σε αυτή τη σχέση και είμαι μια χαρά» είπε.

Yupi.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook