Στο τέλος της σημερινής πρεμιέρας του «Δέστε τους», οι παρουσιαστές της εκπομπής αποχαιρέτησαν τον Νότη Χριστοδούλου που αποχώρησε από την ομάδα της εκπομπής, με μια σειρά από σχόλια μέσω της προσωπικής του σελίδας στο Facebook.

«Να πούμε καλή επιτυχία στον Νότη! Τον ευχαριστούμε πάρα πολύ για αυτά τα δύο χρόνια να \’ναι καλά!» είπε ο Νίκος Μουτσινάς λίγο πριν από το τέλος της εκπομπής, ενώ η Μαρία Ηλιάκη, συμφώνησε μαζί του τόσο στις ευχές όσο και στις ευχαριστίες προς τον πρώην συνεργάτη τους.

Την ίδια ώρα όπως δημοσιεύει στο yupi.gr, ο Νότης Χριστοδούλου έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, αλλά και στο twitter, ένα μήνυμα που έλεγε: «Ο Νότης ακούει τα \”ευχαριστώ\” της εκπομπής ,ένα δάκρυ κιλά και μουδιασμένος σιγοτραγουδά (ενώ έχει προσφέρει ωτοασπίδες σε όλους γύρω του..) το τραγούδι της Άννας..» ενώ ακολουθούσε ένα βίντεο με το γνωστό τραγούδι της Άννας Βίσση «Να σαι καλά που με θυμήθηκες».

Βέβαια, από την αρχή της εκπομπής το -μέχρι πρότινος- μέλος της ομάδας του «Δέστε τους» σχολίαζε μέσω Twitter τη σημερινή πρεμιέρα, λέγοντας: «Βλέπω \”δέστε τους\”.. Τελικά έχετε δίκιο παιδιά!.. Λείπω.. :] :] :] :]

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook