Με το δεύτερο DVD της Τζούλιας να είναι ακόμα φρέσκο, να σπαρταράει δηλαδή, είπαμε να θυμηθούμε τη Δήμητρα, τη Δημητρούλα μας. Γιατί; Μα φυσικά γιατί έχει δηλώσει στο παρελθόν γεμάτη περηφάνια: «Η Τζούλια είναι το είδωλό μου».

Το ξεκίνημα ήταν λαμπρό, σωστό. Αυτό που πρέπει, αφού ξεκίνησε από εδώ, σαν υποψήφια miss Yupi. Δεν κέρδισε αλλά έμεινε ανεξίτηλα στη μνήμη μας. Και μετά το «Next Top Model», έμεινε για πάντα στις καρδιές μας.

\"\"

\"\"

Πάντα της άρεσε, γεμάτη σκέρτσο και νάζι, να μας δείχνει όσο περισσότερα γίνεται. Βέβαια, αυτό που μας κάνει να τη λατρεύουμε ακόμα πιο πολύ είναι ότι, όπως έχει δηλώσει, «ό,τι κάνω, το κάνω με αξιοπρέπεια».

\"\"

Ένας ακόμα λόγος που την έχουμε ψηλά είναι ότι μας οπτικοποίησε την ιδιαίτερη φωνή του Βασίλη Καρρά. Αρκετές φωτογραφίσεις και μία δήλωση αρκούσε: «Είμαι ο θηλυκός Βασίλης Καρράς».

\"\"

Αλλά το κορίτσι, δεν είναι ένα άψυχο κορμί. Ένα φτερό στον άνεμο, χωρίς συναισθήματα και καρδιά. «Δεν είμαι μόνο μία κρεμάστρα για ρούχα, έχω και ψυχή!»

\"\"

\"\"

\"\"

Ελπίζουμε σε ανάλογη πορεία με το είδωλο και αν αναρωτιέσαι το λόγο αυτού του κορμιού-λαμπάδα, ένα θα σε πω: Τζούντο. Μόνο.

yupi.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook