Στην πόλη του Ηρακλείου αυτές τις ημέρες πραγματοποιούνται οι εκδηλώσεις του «Μεσογειακού Φεστιβάλ Τεχνών», στις οποίες περιλαμβάνονται και δύο Εκδηλώσεις σχετικές με την Ιερά Αρχιεπισκοπή Κρήτης.

Η πρώτη πραγματοποιήθηκε εχθές το βράδυ με μεγάλη επιτυχία στο Κηποθέατρο του Ηρακλείου «Μάνος Χατζηδάκης» και ήταν αφιερωμένη στην Κατασκήνωση της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Κρήτης «Άνω Πόλις».

Η δεύτερη περιλαμβάνει μια Συναυλία Εκκλησιαστικής Μουσικής. Στη Συναυλία αυτή θα ψάλουν στα Ρωσσικά, Ρώσσοι Χορωδοί μαζί με τους δικούς μας Χορωδούς από την Βυζαντινή Χορωδία του Δήμου Ηρακλείου και από τη Χορωδία Ψαλτών

«Οι Κρήτες Μαΐστορες» τις οποίες διευθύνουν ο κ. Εμμανουήλ Σουργιαδάκης και ο κ. Αντώνιος Πλαΐτης αντίστοιχα. Η Συναυλία της Εκκλησιαστικής Μουσικής θα πραγματοποιηθεί στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Μηνά, αύριο Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου και ώρα 6.00 μ.μ.

Η είσοδος στην εκκλησιαστική μουσική αυτή εκδήλωση είναι ελεύθερη για όλους.

Προσκαλούνται όλοι οι άνθρωποι να μετέχουν στην αξιόλογη αυτή μουσική παρουσίαση για να τιμήσουμε με την παρουσία μας και τους Ρώσσους ομόδοξους αδελφούς μας καθώς και τους μουσικοδιδασκάλους και ιεροψάλτες του Τόπου μας.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook