Εκτός από το παρασκήνιο της γνωριμίας του με τη Φαίη Σκορδά και τους έξι μήνες που μεσολάβησαν μέχρι το πρώτο τους φιλί, ο Γιώργος Λιάγκας μίλησε στην Τατιάνα Στεφανίδου και τις τέσσερις συμπαρουσιάστριές της και για άλλες πτυχές της σχέσης του με τη σύζυγό του:

Τις μέρες που, ως ζευγάρι, είχε τύχει να έχουν τσακωθεί, πώς έβγαιναν στον αέρα της εκπομπής;

«Για να είμαστε ειλικρινείς, δεν μας έχει τύχει και κανένας μεγάλος τσακωμός. Πολλές φορές, στο πρώτο κομμάτι της εκπομπής, στα gossip, έβγαινα εγώ και δεν μίλαγα. Και μου έλεγε η Φαίη “δεν θα πεις τη γνώμη σου Γιώργο”; Ε, αυτός ήταν ένας δικός μας καβγάς, ένας δικός μας κώδικας επικοινωνίας. Ήμασταν τσακωμένοι και μπορεί να λύναμε με αυτόν τον τρόπο το πρόβλημά μας στον αέρα και ο τηλεθεατής να μην τον καταλάβαινε».

Ποιος κάνει το πρώτο βήμα μετά τους τσακωμούς τους;

«Νομίζω εγώ. Η Φαίη έχει ένα εγωισμό περηφάνιας, είναι περήφανος άνθρωπος».

Για το πολυσυζητημένο χρυσό μαγιό, στις φωτογραφίες από τις καλοκαιρινές διακοπές του ζευγαριού στην Ελούντα:

«Μια γυναίκα που μετά την εγκυμοσύνη χάνει τα κιλά και ξαναβρίσκει τη σεξουαλική της πλευρά, θέλει να αισθάνεται ξανά γυναίκα. Φέτος, στις διακοπές, που είχε χάσει το 80% των κιλών που είχε πάρει με την εγκυμοσύνη, ήθελε να ξαναβάλει τα μαγιό της και έτυχε εκείνη τη μέρα να βάλει αυτό το μαγιό».

Για την «πουριτανή» Φαίη και τη στιγμή που ο ίδιος συνειδητοποίησε ότι με αυτή τη γυναίκα μπορεί να κάνει οικογένεια:
«Η Φαίη είναι πολύ πουριτανή. Είναι πολύ πουριτανός άνθρωπος. Δηλαδή, εγώ, για να την ξεκουνήσω να κάνει μερικά πράγματα, δίνω μεγάλη μάχη. Αλλά μου αρέσει πάρα πολύ αυτό. Για να λέμε αλήθειες τώρα, όταν μπαίνεις σε ένα μαγαζί, δεν θέλεις να ξέρεις ότι οι μισοί μέσα σε αυτό έχουν πάει με τη γυναίκα σου -να είμαστε ειλικρινείς .

Σαφώς, βέβαια, θα είχε κάποιες σχέσεις πριν από εσένα -αυτό είναι ανθρώπινο και φυσιολογικό. Δεν είπαμε να είναι και παρθένα! Πότε μου έκανε το “κλικ” για να πω ότι “αυτή τη γυναίκα θα την παντρευτώ”; Όταν κατάλαβα ότι αυτό το σορτς, που άφηνε όλο το πόδι έξω, δεν ήταν ούτε στο μυαλό, ούτε στην ψυχή της Φαίης. Δηλαδή αυτή η πρόκληση στο ντύσιμο -που είναι και λίγο κοριτσίστικη- δεν έχει καμία σχέση με τον χαρακτήρα της. Αυτό ήταν που μου έκανε το “κλικ” ότι μπορώ να κάνω οικογένεια με αυτή τη γυναίκα».

Θα συγχωρούσε την απιστία;

«Το προφανές, και αυτό που αισθάνομαι και θα πω πρώτο, είναι ότι δεν θα το συγχωρούσα. Το ίδιο και η Φαίη φαντάζομαι. Αλλά, αν μου συμβεί, δεν ξέρω… Γιατί πολλές φορές λέμε κάτι έξω από τον “χορό” και μετά το αντιμετωπίζουμε διαφορετικά. Αλλά και η Φαίη δεν θα με συγχωρούσε πιστεύω. Το έχουμε συζητήσει στην πλάκα και έχουμε πει ότι δεν θα συγχωρούσαμε την απιστία. Όταν κερατώσεις έναν άνθρωπο ή όταν κερατωθείς, είναι πολύ μεγάλο πράγμα.

Σε εμένα θα άφηνε πολύ μεγάλο τραύμα να ξέρω ότι η Φαίη έχει απιστήσει… Δεν ξέρω, μπορεί και να την συγχωρούσα. Αλλά το θέμα δεν είναι αν θα συγχωρέσεις, αλλά αν θα μπορούσες να ζήσεις με αυτή την πληγή ανοιχτή. Γιατί, όταν αγαπάς έναν άνθρωπο, δεν μπορείς να φανταστείς ότι ξάπλωσε με έναν άλλο άνθρωπο στο κρεβάτι. Είναι πολύ βαρύ»

yupi.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook