Με μαζική επιστροφή εκκαθαριστικών τα οποία συλλέγονται καθημερινά στα γραφεία της Ένωσης Ιδιωτικών Υπαλλήλων και στα γραφεία της Ένωσης Συνταξιούχων, αντιδρούν πολίτες στο Ηράκλειο που αρνούνται να καταβάλουν τα νέα «χαράτσια» όπως λένε στην εφορία.

Έτσι την Τετάρτη στις 11 το πρωί, οι συμμετέχοντες στη κίνηση αυτή που υλοποιείται με πρωτοβουλία του ΠΑΜΕ, θα συγκεντρωθούν στην Α’ ΔΟΥ Ηρακλείου για να «παραδώσουν» τα εκκαθαριστικά του.

Την Πέμπτη επίσης στις 7, στη πλατεία Ελευθερίας θα πραγματοποιηθεί πανηρακλειώτικο λαϊκό συλλαλητήριο ενάντια στην αντιλαϊκή πολιτική κυβέρνησης-ΕΕ-τρόικας.

Λαϊκές συσκέψεις - συνελεύσεις

Στα πλαίσια των 2ημερων κινητοποιήσεων των ΠΑΜΕ-ΠΑΣΕΒΕ-ΠΑΣΥ-ΜΑΣ-ΟΓΕ θα πραγματοποιηθούν λαϊκές συσκέψεις και συνελεύσεις στις παρακάτω γειτονιές και χωριά του Ν.Ηρακλείου:

- Τρίτη 27/9/11, 6μμ, στην πλατεία Ατσαλένιου.
- Τρίτη 27/9/11, 7μμ, σύσκεψη αγροτών στο Τεφέλι στο παλιό κοινοτικό κατάστημα.
- Τετάρτη 28/9/11, 11πμ επιστροφή χαρατσόχαρτων-εκκαθαριστικών στις ΔΟΥ Αρκαλοχωρίου και Καστελίου.
- Τετάρτη 28/9/11, 7μμ λαϊκή συνέλευση κατοίκων δυτικών συνοικιών Δ. Ηρακλείου, στο 34ο Δημοτικό Σχολείο (Α. Σβάιτσερ).
- Τετάρτη 28/9/11, 7μμ, σύσκεψη επαγγελματοβιοτεχνών στο παλιό δημαρχείο Αλικαρνασσού
- Τετάρτη 28/9/11, 7μμ, συγκέντρωση αγροτών, στην κεντρική πλατεία Τυμπακίου.

Παράλληλα συνεχίζεται πρόγραμμα περιοδειών κλιμακίων του ΠΑΜΕ σε μεγάλους εργασιακούς χώρους, με στόχο όχι μόνο την μαζική συμμετοχή των εργαζομένων στις παραπάνω εκδηλώσεις αλλά και την οργάνωση στους τόπους δουλειάς ώστε να αποκρουστούν οι επιθέσεις κυβέρνησης-εργοδοσίας στους μισθούς και τις Συλλογικές Συμβάσεις.

(φώτο αρχείου)