Αυστηρό μήνυμα προς όλους που προσπαθούν να βάλουν εμπόδια σε υπό κατασκευή έργα του Δήμου Γόρτυνας, απέστειλε ο Δήμαρχος Νίκος Σχοιναράκης, με αφορμή το πρόσφατο κρούσμα δολιοφθοράς που πραγματοποίησαν άγνωστοι δράστες στο εργοτάξιο που εκτελεί το έργο «Θέα Μιχελέτου» στη Γέργερη.

«Η υλοποίηση τόσο της συγκεκριμένης εργολαβίας όσο και των υπόλοιπων που εκτελούνται στο Δήμο, θα συνεχιστεί κανονικά κι ας το βάλουν καλά στο μυαλό τους όσοι επιχειρούν να δημιουργήσουν προβλήματα στην ομαλή εξέλιξη των έργων που κατασκευάζουμε.

Τέτοιου είδους ενέργειες μας πεισμώνουν αντί να μας αποθαρρύνουν και δεν πρόκειται να αφήσουμε κανέναν να σταθεί εμπόδιο στην ανάπτυξη του τόπου» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Δήμαρχος Γόρτυνας.

Οι δράστες έκλεψαν μηχανήματα και αφαίρεσαν υλικά με αποτέλεσμα ο ανάδοχος του έργου να αναγκαστεί να σταματήσει προσωρινά την εκτέλεση των εργασιών.

Να σημειωθεί πως είναι η δεύτερη φορά μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα που προκαλούνται ζημιές σε μηχανήματα που εκτελούν εργασίες στο Δήμο Γόρτυνας, αφού πριν λίγο καιρό άγνωστοι είχαν πυρπολήσει ένα μηχάνημα του εργολάβου που κατασκευάζει τον δρόμο Μεγάλη Βρύση-Βαλής.