Χωρίς την παρουσία φιλάθλων του Εργοτέλη θα διεξαχθεί το Σάββατο το απόγευμα στο «Γεντί Κουλέ» το κρητικό ντέρμπι με τον ΟΦΗ. 

Στη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη το πρωί σε αίθουσα του γηπέδου του ΟΦΗ για τα μέτρα ασφαλείας του αγώνα του Σαββάτου αποφασίστηκε να μην δοθούν εισιτήρια στους φιλάθλους της φιλοξενούμενης ομάδας. 

Αυτό δεν έχει να κάνει με την ΠΑΕ ΟΦΗ καθώς από την πλευρά των ανθρώπων του ΟΦΗ είχε προβλεφθεί να φιλοξενηθούν οι φίλαθλοι του Εργοτέλη στην θύρα 6 του γηπέδου και μάλιστα είχαν εκδοθεί και εισιτήρια για την συγκεκριμένη θύρα. Απλά η ΠΑΕ Διεθνής Ένωσις Εργοτέλης δεν ζήτησε επίσημα εισιτήρια για να καλύψει ις ανάγκες των φιλάθλων της και ακολούθως η Αστυνομία μετά από αυτή την εξέλιξη αποφάσισε η θύρα 6 του γηπέδου του ΟΦΗ να παραμείνει κλειστή για λόγους ασφαλείας στο ματς με τον συμπολίτη Εργοτέλη. 

Στη σύσκεψη από πλευράς ΟΦΗ έδωσαν το παρόν ο κ. Αντώνης Κουτάντος και η Θεανώ Ρασούλη ενώ ο Εργοτέλης εκπροσωπήθηκε στη διαδικασία από τον υπεύθυνο μαρκέτινγκ Λουδοβίκο Ορφάνο, τον υπεύθυνο ασφαλείας του Εργοτέλη κ. Κώστα Μαυρίδη και τον κ. Βασίλη Νικολακάκη. Επίσης το παρόν από την πλευρά της Αστυνομία έδωσαν ο Αστυνομικός Διευθυντής Νικόλαος Χριστοφάκης, ο εκπρόσωπος του Α΄ Αστυνομικού Τμήματος Ηρακλείου Μιχάλης Βισκαδούρος, από την Σούπερ Λίγκα ο παρατηρητής αγώνα Γιάννης Κουφάκης, και ο βοηθός παρατηρητή Γιάννης Τσαϊνης. 

Για το παιχνίδι του Σαββάτου έχουν τυπωθεί 6.300 εισιτήρια για όλες τις θύρες τα οποία ο κόσμος θα μπορεί να τα προμηθεύεται από την Τετάρτη . Στις θύρες 1,4 και 5 η τιμή του εισιτηρίου κοστίζει 15 ευρώ ενώ για τις υπόλοιπες θύρες η αξία του εισιτηρίου είναι στα 20 ευρώ. Οι πόρτες του γηπέδου για την προσέλευση του κόσμου θα ανοίξουν στις 5 το απόγευμα δηλαδή δυομισή ώρες πριν την έναρξη της αναμέτρησης.