Ευθείες βολές κατά της διοίκησης του Εργοτέλη εξαπέλυσαν τα μέλη του οργανωμένου συνδέσμου φιλάθλων της κρητικής ομάδας «Alternatives» για την κίνηση της να μην πάρει εισιτήρια για το ντέρμπι του Σαββάτου με τον ΟΦΗ.

Στην ανακοίνωση τους οι «Alternatives» τονίζουν ότι αδυνατούν να καταλάβουν αυτή την κίνηση από την πλευρά της διοίκησης υπογραμμίζοντας : «Ανάμεσα στις πολλές επιτυχημένες κινήσεις της ΠΑΕ Εργοτέλης το τελευταίο χρονικό διάστημα, είχαμε τα σημερινά γεγονότα της μη παραλαβής εισιτηρίων φιλοξενούμενων για το ντέρμπι της Κυριακής, τα οποία μας προσγείωσαν ανώμαλα».

Αναλυτικά η ανακοίνωση των «Alternatives» αναφέρει :

«Ανάμεσα στις πολλές επιτυχημένες κινήσεις της ΠΑΕ Εργοτέλης το τελευταίο χρονικό διάστημα, είχαμε τα σημερινά γεγονότα της μη παραλαβής εισιτηρίων φιλοξενούμενων για το ντέρμπι της Κυριακής, τα οποία μας προσγείωσαν ανώμαλα.

Αδυνατούμε να καταλάβουμε τη λογική αυτής της απόφασης της ΠΑΕ, από τη στιγμή που ούτε η ΠΑΕ ΟΦΗ, ούτε η αστυνομία είχαν πρόβλημα με την παρουσία μας στο γήπεδο. Εμείς έχουμε αποδείξει ότι δεν φοβόμαστε να επισκεφτούμε κανένα γήπεδο της Ελλάδας, και αποδεικνύουμε στη πράξη με τη στάση μας ότι δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα με τους αντίπαλους οπαδούς.

Αν αυτή η επιλογή της ΠΑΕ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ έχει στόχο να προστατεύσει τους φιλάθλους μας, πετυχαίνει ακριβώς το αντίθετο καθώς θεωρούμε αδιανόητο η ομάδα να παίζει 500 μέτρα από τα σπίτια μας και εμείς να την παρακολουθούμε από την τηλεόραση. Δεν έχουμε κανένα πρόβλημα με τους φιλάθλους του ΟΦΗ, εκτός ελάχιστων περιστατικών, που ευελπιστούμε να εξαλείψουν εντελώς στο μέλλον.

Είναι ευπρόσδεκτοι στον αγώνα του δευτέρου γύρου, υπερασπιζόμαστε την παρουσία αντίπαλων οπαδών στο γήπεδο κάθε ομάδας και κάνουμε πράξη το σύνθημα “αντίπαλοι μόνο 90 λεπτά, εντός αγωνιστικού χώρου”.

Υ.Γ: Έχουμε εμπιστοσύνη στην ομάδα για θετικό αποτέλεσμα το Σάββατο, το οποίο θα μας δώσει ηθική και βαθμολογική ώθηση. Τέλος, ζητάμε συγγνώμη στους παίχτες μας που δεν θα μπορέσουμε να αποτελέσουμε τον δωδέκατο παίχτη της ομάδας, μέσα από την οργανωμένη παρουσία μας στο γήπεδο Θ. Βαρδινογιάννης.
alternatives-supporters of ergotelis».