Την τιμή να παρευρεθούν ενώπιον του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Κάρολου Παπούλια είχαν την Τρίτη (27/9) το μεσημέρι, τέσσερις αθλητές του Ναυτικού Ομίλου Χανίων, οι οποίοι εισέπραξαν τα συγχαρητήριά του για τις επιτυχίες που σημείωσαν με τα Εθνικά μας συγκροτήματα κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού.

Πρόκειται για τον Μανόλη Σολανάκη και τον Δήμο Δερμιτζάκη που κατέκτησαν με την Εθνική ομάδα πόλο νέων-ανδρών την 3η θέση στο παγκόσμιο πρωτάθλημα που πραγματοποιήθηκε στο Βόλο αλλά και τις Στέλλα και Κωνσταντίνα Καλογεροπούλου που χάρισαν στη χώρα μας χρυσά και ασημένια μετάλλια στο πλαίσιο του πανευρωπαϊκού πρωταθλήματος τεχνικής κολύμβησης που διεξήχθη στην Ουγγαρία.

Ο κ. Παπούλιας συνεχάρη όλα τα παιδιά για τις επιτυχίες τους, τους έδωσε κουράγιο να συνεχίσουν την προσπάθειά τους και να μην εγκαταλείψουν, σε μια εποχή που η ελληνική κοινωνία δοκιμάζεται σκληρά λόγω της πρωτοφανούς οικονομικής κρίσης…

Σύμφωνα με την Στέλλα Καλογεροπούλου, κάτοχο τριών αργυρών μεταλλίων στο τελευταίο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα τεχνικής κολύμβησης: «Ήταν μία πολύ ωραία εμπειρία και θεωρούμε τιμή μας που βρεθήκαμε στο Προεδρικό Μέγαρο και μας μίλησε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας. Μας είπε πολύ όμορφα λόγια και μας ενθάρρυνε παρότι ζούμε σε δύσκολες εποχές. Μας έδωσε κουράγιο να συνεχίσουμε το δύσκολο αγώνα μας παρότι υπάρχουν τόσες δυσκολίες. Ήταν μία αξέχαστη εμπειρία πραγματικά»…

Η δε Κωνσταντίνα Καλογεροπούλου, πρωταθλήτρια Ευρώπης με την Εθνική ομάδα τεχνικής κολύμβησης, επισημαίνει τα εξής: «Ήταν τιμή μας που είδαμε από κοντά τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Ήταν μια πολύ ωραία εμπειρία. Μας άρεσαν πολύ τα λόγια που μας είπε. Ο κ. Παπούλιας μας εμψύχωσε πολύ για τη χρονιά που έρχεται και είμαστε πολύ ευτυχισμένοι που δεχτήκαμε τα συγχαρητήρια ενός τόσο σημαντικού προσώπου».


Πηγή: nox.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook