Στους ρυθμούς του Σαββατιάτικου ντέρμπι με τον Εργοτέλη κινούνται σε αγωνιστικό επίπεδο στον ΟΦΗ.

Η προετοιμασία για την μονομαχία με τον συμπολίτη συνεχίστηκε την Τρίτη και ο Νίκος Αναστόπουλος έχει ούκ ολίγα προβλήματα να αντιμετωπίσει για αυτό το παιχνίδι, πέρα από τους γνωστούς απόντες Βάντο, Μπούρμπο , Ζόρντι Λόπεθ και Χαριτωνίδη που είναι τραυματίες.

Στην προπόνηση της Τρίτης δεν πήραν μέρος στο κανονικό πρόγραμμα οι Χόρχε Λόπεθ και Ζέλικο Κάλαϊτζιτς. Ο πρώτος ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα κυρίως για προληπτικούς λόγους καθώς αισθάνεται «βαρύ» το δικέφαλο του αλλά θα είναι στη διάθεση του Αναστόπουλου το Σάββατο.

Όσο για τον Σέρβο μέσο του ΟΦΗ έκανε και αυτός ατομικό πρόγραμμα λόγω κάποιων ενοχλήσεων στους προσαγωγούς που δεν εμπνέουν πάντως ανησυχία για μη συμμετοχή του στο παιχνίδι με τον Εργοτέλη όπως τόνισε και ο ίδιος στο επίσημο σαϊτ της ομάδας : «Δεν είναι κάτι το σημαντικό. Αισθάνομαι «βαρύ» το προσαγωγό λόγω κόπωσης και είναι καλύτερα να ξεκουραστώ για αυτό και δεν πήρα μέρος στο σημερινό πρόγραμμα. Θα τεθώ στη διάθεση του προπονητή μου για το παιχνίδι με τον Εργοτέλη».

Όσο για τον Κάρολ που αποχώρησε με χτύπημα στο κεφάλι από το ματς με την Ξάνθη στην προπόνηση της Τρίτης αισθανόταν καλύτερα και έκανε ατομική προπόνηση κάτω από τις οδηγίες του προπονητή τερματοφυλάκων της ομάδας Κώστα Χανιωτάκη μαζί με τους Βεζυρίδη και Σαχσανίδη.

Η πρωινή προπόνηση αφιερώθηκε σε ασκήσεις για την βελτίωση της φυσιικής κατάστασης των παικτών.

Όσο για την απογευματινή προπόνηση περιλάμβανε ασκήσεις με μπάλα. Ο τεχνικός του ΟΦΗ χώρισε τους παίκτες του σε 4 ομάδες και έπαιξαν δίτερμα με περιοριστικούς όρους αρχικά στο μισό τερέν και στη συνέχεια σε όλο το γήπεδο.

Αναφορικά με το θέμα της υπογραφής του νέου συμφωνητικού με τα αδέρφια Βατσινά υπάρχει πλήρη συμφωνία σε όλα τα επίπεδα ανάμεσα στις δύο πλευρές και μάλιστα έχει συνταχθεί από τους δικηγόρους των δύο πλευρών το συμφωνητικό το οποίο αναμένεται μέσα στις επόμενες ημέρες να υπογραφεί για να κλείσει μια και καλή αυτός ο σημαντικός «βραχνάς» για την ΠΑΕ ΟΦΗ.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook