Θέση στο θέμα που προέκυψε με την κίνηση να μην προμηθευτούν εισιτήρια για το παιχνίδι με τον ΟΦΗ στο «Γεντί Κουλέ» πήρε η διοίκηση του Εργοτέλη.

Η δυσφορία που υπήρξε στις τάξεις των οργανωμένων φιλάθλων της ομάδας για το γεγονός αυτό ανάγκασε την κρητική ΠΑΕ να εκδώσει ανακοίνωση επί του θέματος στην οποία αναφέρει : «Η ΠΑΕ ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΙΣ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ διευκρινίζει ότι πάγια τακτικής της για δεύτερη διαδοχική χρονιά είναι να μην παραλαμβάνει εισιτήρια και μέρος κερκίδας σε όλους τους εκτός έδρας αγώνες της. Κυρίαρχο μέλημα μας είναι η ομαλή διεξαγωγή όλων των αναμετρήσεων και η ασφάλεια των φιλάθλων».

Στον καθαρά αγωνιστικό τομέα η προετοιμασία για το κρητικό ντέρμπι του Σαββάτου με τον ΟΦΗ συνεχίστηκε την Τρίτη με τους παίκτες του Εργοτέλη να προπονούνται τόσο το πρωί όσο και το απόγευμα. Η πρωινή προπόνηση αφιερώθηκε σε ασκήσεις δύναμης στο βοηθητικό του Παγκρητίου Σταδίου ενώ στην απογευματινή προπόνηση το πρώτο μέρος αφιερώθηκε σε ασκήσεις τακτικής και το δεύτερο σε ασκήσεις με μπάλα σε μικρούς χώρους.

Απόντες από το σημερινό πρόγραμμα ήταν ο Λεάλ που συνέχισε το ατομικό του πρόγραμμα και όλα δείχνουν ότι δεν προλαβαίνει την αναμέτρηση με τον ΟΦΗ , αλλά και ο Χίμπλιγκερ με τον Αθανασίου.

Ο Αυστριακός κεντρικός αμυντικός των «κιτρινόμαυρων» δέχθηκε μια κλωτσιά στο γόνατο στο ματς με τον Ολυμπιακό από το οποίο αποχώρησε τραυματίας στο ημίχρονο και την Τρίτη δεν μπήκε στο κανονικό πρόγραμμα αφού οι ενοχλήσεις στο γόνατο εξακολουθούν να είναι έντονες.

Όσο για τον Αθανασίου ο Καραγεωργίου δεν θα τον έχει στη διάθεση στο ματς με τον ΟΦΗ και το ιατρικό τίμ της ομάδας προσπαθεί με συντηρητική αγωγή να αποφύγει το χειρουργείο για τον Θεσσαλονικιό τερματοφύλακα που έχει έντονες ενοχλήσεις στο μηνίσκο.

Η προετοιμασία του Εργοτέλη για το ματς του Σαββάτου με τον ΟΦΗ θα συνεχιστεί την Τετάρτη με προπόνηση που θα γίνει στις 6.30 το απόγευμα.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook