Γεμάτο δράση σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ είναι αυτό το Σάββατο για τους φιλάθλους του ΟΦΗ, καθώς στις 4 το μεσημέρι υπάρχει η πρεμιέρα της Α2 κατηγορίας στο μπάσκετ όπου ο ΟΦΗ θα αντιμετωπίσει στο Κλειστό του ΒΑΚ τον Πανελευσινιακό, ενώ στη συνέχεια στις 7.30 το βράδυ παίρνει σειρά το ποδόσφαιρο με το κρητικό ντέρμπι του ΟΦΗ με τον Εργοτέλη στο «Γεντί Κουλέ».

Με αφορμή αυτά τα δύο σημαντικά παιχνίδια οι δύο μεγαλύτεροι σύνδεσμοι του ΟΦΗ οι «Snakes» και οι «Κρήτες» εξέδωσαν ανακοίνωση κάλεσμα προς τον κόσμο της ομάδας για να δώσει βροντερό παρόν και στα δύο παιχνίδια.

Αναλυτικά η ανακοίνωση των οργανωμένων συνδέσμων αναφέρει τα εξής :

«Άλλο ένα “ασπρόμαυρο” Σάββατο έρχεται και δεν πρέπει να λείψει κανείς. Πρώτη στάση για όλους μας θα είναι στο ΒΑΚ στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Α2 του μπάσκετ όπου η ομάδα μας αντιμετωπίζει την Ελευσίνα στις 16:00 και που με την στήριξη όλων μας έχει όλα τα φόντα για μια εξαιρετική πορεία στο φετινό πρωτάθλημα.

Στη συνέχεια ο Όμιλος υποδέχεται τον συντοπίτη Εργοτέλη στις 19:30, όπου η ομάδα μας χρειάζεται για άλλο ένα ματς την στήριξη του κόσμου της ώστε να κάνει μια νέα αρχή με την πρώτη της νίκη στο φετινό πρωτάθλημα.

Δύο παιχνίδια που κανείς μας δεν πρέπει να λείπει. Πάμε να γεμίσουμε ξανά τον δικό μας ναό και να γίνουμε για άλλη μια φορά ο παραπάνω παίκτης για την ομάδα μας, με τρόπο που μόνο εμείς ξέρουμε.

Ραντεβού ξανά λοιπόν το Σάββατο στον δικό μας ασπρόμαυρο-ομιλίτικο κόσμο!

KΡΗΤΕΣ 4 "ΘΟΔΩΡΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ"
SNAKES 4 HERAKLION CLUB».