Αποτροπιασμό προκαλεί η είδηση του βιασμού μια νεαρής μητέρας από τρεις αδίστακτους κακοποιούς στην περιοχή της Γλυφάδας.

Οι δράστες φορώντας κουκούλες στο πρόσωπο τους και κρατώντας καλάσνικοφ στα χέρια, εισέβαλλαν σε διαμέρισμα, όπου μένουν ένα νεαρό ζευγάρι μαζί με τα δύο ανήλικα παιδιά του ηλικίας 2 ετών.

Οι κουκουλοφόροι «άδειασαν» όλα τα χρήματα και κοσμήματα που βρήκαν στο σπίτι, ωστόσο η αρρωστημένη τους όρεξη δεν σταμάτησε εκεί, καθώς κακοποίησαν σεξουαλικά την νεαρή γυναίκα, αφού προηγουμένως είχαν κλείσει σε άλλο δωμάτιο τον σύζυγο και τα παιδιά της.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι αστυνομικές αρχές έχουν στην κατοχή τους, βίντεο από κλειστό κύκλωμα και φαίνεται καθαρά ένας από τους δράστες από εισβολή σε σπίτι.

Το περιστατικό έλαβε χώρα χθες τα ξημερώματα στην οδό Βασιλίσσης Όλγας στον 1ο όροφο πολυκατοικίας.

Η δράση των συγκεκριμένων εγκληματιών έχει αυξηθεί το τελευταίο διάστημα καθώς έχουν «χτυπήσει» τουλάχιστον 10 φορές σε περιοχές όπως, το Πανόραμα της Βούλας, το Παλαιό Φάληρο, το Παλαιό Ψυχικό και σε τουλάχιστον άλλες 8 περιοχές της Αττικής.

Μάλιστα, σύμφωνα με τις μαρτυρίες των θυμάτων οι δράστες, είναι οι ίδιοι σε όλες τις περιπτώσεις και μιλούν μόνο οι δύο σπαστά Ελληνικά και έχουν στην κατοχή τους από ένα καλάσνικοφ.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook