Είχαμε δει μόνο μία φωτογραφία του τον προηγούμενο μήνα, όμως τώρα οι Ιάπωνες έδωσαν στη δημοσιότητα επίσημες φωτογραφίες και κάποιες πληροφορίες. Το CR-V Concept δεν έκανε την εμφάνισή του στην έκθεση της Φρανκφούρτης, όπως όλοι περίμεναν, αλλά σε μια αρκετά μικρότερη έκθεση που διεξάγεται αυτές τις μέρες στην Καλιφόρνια. Η επιλογή του σημείου παρουσίασης είναι ενδεικτικό της αγοράς στην οποία απευθύνεται το συγκεκριμένο μοντέλο.

Το CR-V Concept είναι πρωτότυπο, όμως οι άνθρωποι της Honda επισημαίνουν ότι το μοντέλο παραγωγής θα μοιάζει πάρα πολύ με αυτό που βλέπουμε σήμερα στις φωτογραφίες… Άλλωστε, το μοντέλο τέταρτης γενιάς αναμένεται να παρουσιαστεί επίσημα τον Νοέμβριο στο Λος Άντζελες και οι πωλήσεις του στις ΗΠΑ θα ξεκινήσουν πριν από το τέλος του χρόνου.

Όπως υποστηρίζουν οι Ιάπωνες, το νέο CR-V θα έχει αρκετά πιο έντονη κι επιθετική σχεδίαση, τεχνολογικές καινοτομίες και πιο αποδοτικό κινητήρα χαμηλότερης κατανάλωσης. Επίσης, σημειώνουν ότι το νέο CR-V θα έχει μειωμένο βάρος κι εντελώς νέο εσωτερικό το οποίο θα είναι ακόμη πιο ευρύχωρο.

\"\"

\"\"

\"\"

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook