Δεν περνάει μέρα που να μην… εξορμήσουν οι διαρρήκτες σε διάφορες περιοχές της Δυτικής Ελλάδας! Σειρά είχε η Ηλεία, όπου έγιναν μαζικές κλοπές από σπίτια και οι δράστες δεν άφησαν ούτε καν τους… κουμπαράδες των μικρών παιδιών που να μην τους ανοίξουν!

Οι… αχόρταγοι κακοποιοί έδρασαν στα Τσιχλέικα Αμαλιάδας, όπου μάλιστα βρήκαν πλούσια λεία. Εκτός από τα 1.500 ευρώ που βρήκαν στην τσέπη ενός παντελονιού, άρπαξαν ακόμη κοσμήματα αξίας άνω των 20.000 ευρώ, ένα netbook, δύο psp, δύο φωτογραφικές μηχανές και μια βιντεοκάμερα.

Φαίνεται, όμως, πως δεν τους φάνηκαν αρκετά, γιατί διέλυσαν και δύο παιδικούς κουμπαράδες και άρπαξαν όσα κέρματα υπήρχαν μέσα!

Το μπαράζ των διαρρήξεων συνεχίστηκε στον Πύργο, όπου άγνωστοι εισέβαλαν σε ένα διαμέρισμα στον πρώτο όροφο πολυκατοικίας και βρήκαν έναν ολόκληρο… θησαυρό!

Ο ιδιοκτήτης είχε αφήσει αφύλακτες τις οικονομίες του ύψους 4.500 ευρώ και τα χρυσαφικά του αξίας 10.000 ευρώ! Πάλι στον Πύργο, διαρρήκτες άρπαξαν από ένα σπίτι ένα πορτοφόλι με 590 ευρώ, μια αστυνομική ταυτότητα, τις πιστωτικές κάρτες και το βιβλιάριο τραπέζης του ιδιοκτήτη και έγιναν καπνός.

Σε μια άλλη περίπτωση, πάλι στον Πύργο, σύμφωνα με το δημοσίευμα στο thebest.gr οι διαρρήκτες εισέβαλαν από τη μπαλκονόπορτα σε ένα ισόγειο διαμέρισμα και άρπαξαν έναν φορητό υπολογιστή αξίας 300 ευρώ και ένα πορτοφόλι με 150 ευρώ.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook